На головну сторінку

Вечорниці "Співоче поле Закарпаття"

(Заходи спрямовані на популяризацію української пісні (розробка та обговорення спільного проекту від ІРС "ДКЗ" та сайту "Укрпісня"))

Вечорниці "Співоче поле" (Українська пісня)

    Вечорниці "Співоче поле Закарпаття "

Загальна характеристика проекту.

  1. Проект є "спрямовано-стихійний" але із чітко затвердженими правилами та умовами участі, які у свою чергу спрямовані виключно на організацію дійства, а не на комерцію.
  2. Проект є некомерційний, тому не припускає будь-якої реклами, а значить не підпорядковується будь-якому "керівництву", контролю чи диктату.
    Фінансується проект не спонсорством а меценатством у відкритій та звітній формі. Розгорнутий прихідний та розхідний звіт оголошується у завершальній частині кожної вечорниці, та висвітлюється на сайті проекту. Надлишки, (якщо такі будуть) передаються на підтримку іншого некомерційного проекту поетеси Валентини Попелюшки: "Хресна дорога ненародженої дитини" спрямованого проти здійснення абортів.
  3. Періодичність та місце проведення визначається координаторами проекту по наперед затвердженому конкретному графіку та плану.
    Наприклад варіант проведення проекту із можливістю його циклічного повторення:
      • два - (три) дні на Міжгірщині (турбаза "Справжня казка");
      • два дні у Свалявському регіоні (курорт Сонячне Закарпаття та Квітка полонини);
      • один день у Мукачівському регіоні (турбаза "Водограй");
      • один день у Іршавському регіоні (санаторій Боржава);
      • два -(три ) дні у Хустському регіоні (на території курорту Шаян)
        (початок та кінець кожного циклу може бути будь-якої тривалості за бажанням кожного учасника але уже поза межами циклу)
    4. Будь-який учасник може долучитися до проекту на будь-якій стадії його проведення і в будь-якій кількості людей без обмежень.
    Реєстрація учасників (не пізніше 3 днів до початку етапу) потрібна лише при необхідності їх розміщення, транспортування із одного місця на інше чи організованого харчування.
    Реєстрація проводиться у системі Електронних книг поселення ДКЗ у відповідному турі: Вечорниці "Співоче поле Закарпаття"

Правила та умови участі на вечорницях "Співоче поле Закарпаття"

  • Учасником може бути будь-яка людина, котра погоджується цінувати та поважати кожну іншу людину, яка є поруч, її інтереси та права, а саме:
    • слухати (або не заважати іншим слухати), співати (або не заважати іншим співати), вибирати або пропонувати що саме слухати(співати) і не позбавляти цього права іншу людину, яка є поруч.
    • Умовою участі у вечірніх акціях "Співоче поле Закарпаття" є погодження із першим пунктом та при наявності у руках учасника запаленої свічки впродовж всього часу перебування на місці проведення подібних заходів. Наявність в учасника вишиваного строю (одягу) вітається.

Розміщення учасників проекту Вечорниці "Співоче поле Закарпаття"

  • Учасниками проекту окрім самих закарпатців, можуть бути гості Закарпаття, які на цей час розміщені у будь-яких туристичних або санаторно-курортних закладах, або ті, які подорожують Закарпаттям у рамках формату Вечорниці "Співоче поле Закарпаття"
  • Організацією учасників різноманітних турів, елементом яких є Вечорниці "Співоче поле Закарпаття" займаються туристичні оператори, турагенти і інші структури, які мають на це право, або ж корпоративні організатори дозвілля різноманітних структур не лише України але й ближнього та далекого зарубіжжя.
  • Розселення відбувається у вільних місцях будь-яких закладів санаторно-курортного та готельно-хостельного потенціалу регіону, де на даний час проводитимуться Вечорниці за системою Електронних книг поселення ІРС "ДКЗ"
    Бронюючи місце безпосередньо в ЕКП як учасник туру Вечорниці "Співоче поле Закарпаття" , учасник користується відповідними знижками на поселення від ІРС "ДКЗ" та закладу, який їх приймає
    (про знижки буде повідомлятися окремо на сайті Укрпісня та ДКЗ.
    Подібні знижки будуть надаватися добровільно, як меценатська допомога для цього заходу, тому сподіваюся на толерантність і повагу до тих, хто їх надаватиме...)

Місце та форма проведення Вечорниць "Співоче поле Закарпаття"

  • Вечорниці "Співоче поле Закарпаття" відбуваються на відкритій, загально доступній для відпочиваючих та гостей місцевості без жодних обмежень в зазначені дні і години у літній та весняно-осінній період року. В окремих випадках (через погодні умови) їх проведення може відбуватися у приміщеннях але на розсуд організаторів та учаснсиків за окремими умовами (можлива необхідність оренди приміщення, яка вимагатиме відповідної оплати участі у проекті)
  • Якщо це можливо, то вечорниці проводитимуться із застосуванням плаваючих сцен, на яких розміщується демонстраційний екран та звуко-підсилююче обладнання. (курорт "Шаян" на Хустівщині, курорт "Сонячне Закарпаття" та санаторій "Квітка полонини" на Свалявщині, турбаза "Водограй" на Мукачівщині, курорт "Моршин" на Львівщині та багато інших) Конструкція сцени може бути або стаціонарною, або мобільною (На початку розгортання проекту це необхідно для того, щоб охватити якомога більше цікавих і багатолюдних місць відпочинку).
  • На освітлену сцену запрошуються присутні гості-артисти будь-якого класу, масті та ґатунку, а також всі ті, хто зможе заспівувати пісні, які після деякого механізму підбору (пояснення нижче) із всього їх переліку, розміщеного безпосередньо на сайті "Укрпісня", висвічуватимуться на екрані.(про це нижче) . Лише тут, і таким способом гастролюючі на цей час у цих місцях артисти зможуть пропонувати свої комерційні концерти, якщо такі відбуватимуться там найближчим часом.
  • Співають або вчаться співати українську пісню всі, хто хоче і може це робити, або ж слухають чи вчаться її слухати і чути не лише вухом, але й серцем.

Механізм вибору та підбору біжучого репертуару українських пісень на вечорницях "Співоче поле"

  • Наперед (за місяць, тиждень до початку) може бути оголошеною на відповідних сайтах (афішах) лише тема вечорниць.
  • На сайті "Укр пісня" подаються списки пропонованих та проголосованих пісень для співу на кожному циклі туру зокрема, виключно людьми, які зголосилися прийняти участь у конкретних вечорницях через систему ІРС "ДКЗ" і готові їх заспівувати або співати.
  • Весь інший асортимент пісень "набирається" по ходу вечорниць безпосередньо самими їх учасниками при умові наявності тих, хто готовий цю пісню заспівувати та співати.
    Голосується умовно за кількістю відкритих / закритих свічечок (голосом в непідтримку звучання тої чи іншої пісні є прикрита свічечка. Наперед прошу вибачити за відсутність системи "Рада" - запросили недосяжну суму за її оренду... :-)
  • Запропонована пісня відшукується через інтернет зв'язок безпосередньо на сайті "Укр пісня" у всіх на очах, та додається до порядку співання. Якщо така там відсутня, той хто її пропонує, подає текст для оперативного набору організаторам вечорниць.

Механізм популяризації вечорниць серед гостей та відпочиваючих

  • Із зацікавлених у популяризації української пісні та серед спільної для співдружніх сайтів, інтернетресурсів аудиторії формується група підтримки, яка одночасно приймає участь і у кількаденних туристичних турах по санаторно-курортних та інших визначних туристичних місцях України (в даному випадку Закарпаття).
  • Подібниі тури Вечорниць "Співоче поле" будуть ініціюватися і в інших регіонах України за умови дотримання затвредженого тут формату.

Механізм заохочення до популяризації вечорниць

Використовується механізм заохочення, розроблений авторською системою ІРС "ДКЗ"

Електронна книга замовлень участі у турах від
сайту " Українська пісня "
Для переходу клікніть на картинку

Отже, кожному, хто зареєструється із цього посилання, автоматично та позачергово присвоюється власне авторизоване посилання минуючи встановлений у системі порядок. (детальніше про авторизоване посилання читайте тут >>>)

Будь-яка людина, яка вперше дізнається про проект Вечорниці "Співоче поле", або ж про санаторно-курортний потенціал України, чи взагалі про унікальні можливості системи ІРС "ДКЗ" від Вас із допомогою Вашого авторизованого засилання чи із допомогю персонального реєстраційного ключа (ключ надається кожному особисто при реєстрації у системі), назавжди "закріплюється" до Вас, як Ваш "протеже". Це гарантує Вам на необмежений час 1% (що становить 20% від комісії одержаної системою) від кожного здійсненого Вашим протеже будь-коли і будь-де замовлення відпочинку, лікування, туристичних турів і т.д, яке обслуговується на той час системою.
Нарахування та розрахунки система здійснює автоматично і цілком прозоро для Вас безпосередньо у Вашій реєстраційній картці.
Окрім того, Ви особисто зможете замовляти будь-які послуги із вище названого із знижкою 1% від його роздрібної вартості уже як авторизований користувач системи ІРС "ДКЗ"

========================= ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ та ДОПОМОГИ ========================

Увага, даний проект продовжує знаходитися на етапі обговорення та тестування до 1 червня 2010 р. Орієнтовно планується старт фрагменту проекту (2-3 денний тур) 20 червня ймовірно на території турбази "Справжня казка", що на Волівеччині, поблизу водоспаду Шипот.
Запрошуємо до активного його обговорення тут, а також на форумі сайту "Укрпісня" в темі: Убити двох зайців чи їхати на двох конях"

Від активності нашого з Вами обговорення залежить чи буде існувати цей проект із Вашою участю чи без Вас.

Залишайтеся і надалі з нами, ми працюємо для Вас!
Автор і керівник системи ІРС "ДКЗ" (Диспетчер курортів Закарпаття) Sanator


Sanator
  
   Примітки:

Звернення до співгромадян

Джерело: http://dkz.at.ua
Статтю ввів: sanator  09.05.2010
Відредаґовано:
Переглядів: 1982
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
6. sanator (член клубу) 07.06.2010 22:04    
Можливо тепер, після доповнення проекту, стане зрозумілішим, пане Юрію.
До речі, звертаю Вашу увагу на цілком нову версію Magicscore-7
http://www.pisni.org.ua/forum.php?ntid=383
Є направду багато нового і неочікованого.
Також приєднуйтеся до обговорення ексклюзивної можливості авторського захисту міді файлів, який пропонуємо до втілення.
0/0

5. Юрий_Крылатов (член клубу) 26.05.2010 08:56    
Не так легко збагнути, про що мова, зокрема де ції обидві галузі (пісенне мистецтво та санаторно-курортна справа) пересікаются. Мені доводилося відпочивати у санаторіях України, переконався, як багато залежить від ініціативності та зацікавленості штатного масовика й музичного працівника, це не нове. А за який рахунок можливі таки широкомасштабні заходи як вище, поганенько собі уявляю. Чи вже створено спеціальні фонди?
0/0

4. sanator (член клубу) 19.05.2010 18:28    
На форумі сайту у рубрику "Ноти пісень" або на мобільний телефон 
0505402047 (працює цілодобово, при необхідності Вам перетелефонують) 
можете просто наспівати пісню, мелодію якої пам'ятаєте, навіть якщо не всі слова знаєте достеменно.  Пісню буде розміщено і дооформлено належним чином іншими учасниками сайту Укрпісня.
=================================================
прошу зголоситися, тих хто може і береться набирати ноти з мелодії пісні: http://www.pisni.org.ua/songsfiles/2167471.html
Це і буде наш з Вами посильний вклад у відродження пісні. Крім того активним "набирачам" нот буде надано ліцензійну копію Музичного редактора оплачену за Вас ІРС "ДКЗ" (Диспетчер курортів Закарпаття) http://www.dkz.info
Повірте, гра вартує свічок... =========================================
0/0

3. sanator (член клубу) 19.05.2010 17:54    
прошу зголоситися, хто може і береться набрати ноти з мелодії пісні: http://www.pisni.org.ua/songsfiles/2167471.html
0/0

2. sanator (член клубу) 18.05.2010 00:55    
ну а поки що послухайте пісню, яку розшукував більше 20 років і аж ось віднайшов
http://www.pisni.org.ua/songs/14505.html
0/0

1. sanator (член клубу) 18.05.2010 00:50    
доповнення буде 20 травня. Збираю кінці Терпіння панство, терпіння
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/articles/281.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB