На головну сторінку

"Переплетені долі" Павла Табакова

(пост-реліз та фото)

Під час двох сольних концертів співак виспівав для дітей, які нездужають на муковісцидоз, 2400 гривень

Два двогодинні концерти за один вечір "на живо", демонструючи меломанам потужний діапазон голосу у три октави, відпрацював на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької Павло Табаков. Нова концертна програма переможця телепроекту "Шанс" під романтичною назвою "Переплетені долі" "переплела" у собі колядки із альбому "Різдво для двох" та пісні із компакт-диску "Ти підпалила рай", який побачив світ місяць тому. Два виступи – два аншлаги (квитки на концерти Табакова коштували від 60 до 200 гривень).

Розпочалися "Переплетені долі" із музично-вокальної імпровізації у стилі арт. Згодом колядували усім миром, себто усім залом: "Добрий вечір тобі, пане господарю", "Бог ся рождає", "Різдво для двох", "Колискова"… Практично усю різдвяну частину концерту Павло Табаков провів за білим роялем, якого співак називав "своїм прекрасним другом" і який спеціально для нього виготовив львівський майстер Олександр Патієвич.

Із колядками вийшли на сцену й гості вечора – чоловічий вокальний октет "Орфей". Ця голосиста вісімка, але уже з Табаковим "у дуеті" презентувала публіці також оригінальну композицію "Ангели та демони", з якою змагається у телешоу "Україна має талант!".

Далі Павло Табаков разом із ведучими – відомими шоуменами Доциком та Назаром Бійчуком – провели благодійні аукціони. Продавали ексклюзивних янголят роботи знаної майстрині Інни Івасюк. Стартувавши із символічних 50 гривень, на першому концерті вдалося виручити 1400 грн., а на другом – 1000 грн. Зібрані кошти – 2400 грн. – Табаков тут же, на сцені, передав головному дитячому імунологу Львівської області Людмилі Бобер – на допомогу дітям, які хворіють на муковісцидоз і перебувають на лікуванні у Львівській обласній дитячій спеціалізованій клінічній лікарні.

Друге відділення концертів Павла стало презентацією його нового альбому "Ти підпалила рай". Прозвучали усі одинадцять композицій, які увійшли до збірки (її вихід, до слова, як і два попередні альбоми Табакова підтримав меценат – генеральний директор компанії "БЕРТА" Олександр Бережанський). На кожній пісні голосистий співак викладався на повну: на роковій "Ти підпалила рай", на фанковій "Шумить пшениця як Дунай", на мегаліричних "На самоті" та "Відлітай"… Пісні "Шумить пшениця як Дунай" і "Народження дня" авторства легендарного українського композитора Володимира Івасюка набули абсолютно нового, сучасного, звучання. Дуетні романтичні "Переплетені долі" виконавець заспівав із Аліною Заходякіною, яка на його концертах працювала як бек-вокалістка. А під завісу вечора Павло Табаков виконав англомовну пісню I`ll be with you, заінтригувавши своїх прихильників: "Невдовзі чекайте англомовного альбому від Павла Табакова…".

За додатковою інформацією, коментарями, фотоматеріалами та з питань організації інтерв’ю звертайтеся:
Тел. 067-9603101 (Галина),

Email: galaguzo@ukr.net,

ICQ: 347-970-921,

www.pavlotabakov.com


Галина Гузьо
  
Джерело: Авторське подання
Статтю додано:  15.01.2010
Відредаґовано:
Переглядів: 1643
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/articles/265.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB