На головну сторінку

Anja Fedoseenko


Ім'я на сайті: Anizka
Роль у клюбі: член клубу
Народилась: 19 червня 1992 року
Спеціальність: PLAST

ICQ: 309131425
Веб-сторінка: http://vkontakte.ru/id5174616?39465

Внесла пісень: 1, з них з акордами: 0
Коментарів: 1
Загальний внесок, балів: 6

Зареєструвалась на сайті: 18 січня 2009 року
Востаннє була тут: 24.10.2010 22:46
Входів на сайт: 64
Персональні пісеники: Для перегляду увійдіть будь ласка в систему
 

Про себе:

Дiяльнiсть:
Пласт - Національна скаутська організація України, Флешмоберка+ ФМАктивістка
Iнтереси:
ПЛАСТ, Файнички, музика, фото, пишу вірші...дуже люблю плести фенічки..і дуже дуже багато чого...Я люблю ЛЬВІВ
Улюблена музика:
Ху4, С.К.А.Й., Друга ріка, Океан ельзи, Н.Три, Карна, my chemical romance, Panic! At The Disco, Funeral For A Friend, Savage Garden, Tартак, Карну, Simple Plan, +44, Sum41, good chatlotte, lustra, bad religion, Offspring, PAPA ROACH, ТОСТЕР, GREEN DAY, Fall out Boy, Nachtigall, No Comment, Білий Шквал, Фліт, billy talent, AFI і багато інших...дуже багато інших=).................ДУЖЕ
Улюбленi фiльми:
Фільм :"Едвард- руки ножиці", мультик: "The Nightmare Before Christmas"
Улюбленi телешоу:
TV - таблоїд
Улюбленi книги:
Букварик і читанка...вони навчили мене читати=)...і багато багато інших....., Джек Лондон - "Біле Ікло"..., Джек Лондон - "Серця трьох", "Сповідь янгола", Пирс Ентоні - роман "Balook" (Балук, 1991) "
Улюбленi iгри:
мм..........сс
Улюбленi цитати:
" Veni Vedi Vici " ..........."кожна людина - індивідуальність".........
Про себе:
Я людина і цим все сказано.Я люблю життя,я люблю співати,радіти усьому ,я просто дитина,в дорослому тілі,мої думки бувають різними, не часто міняю погляди на життя,але буваю,люблю групи Screamers та Ху4,я їх просто обожнюю,напевно через те шо вони е не професіонали і немають такої штуки як "Зіркова Хвороба",бо грають від душі..а ще я мінімально меломан!
Я також колись співала у "Бель канто" та анцювала у клубі Фламінго це бально танцювальний шоу балет!Потім моє захоплення було писати,воно і надалі живе зі мною,а також ккльово малюю,а також люблю фото!
А так я люблю найбільше спілкування,просто спілкування,якого деколи не хватає,люблю знайомитись та заводити нових друзів,та й про старих не забувати,бо ми всі люди і всі рівні!
Життя прекрасне !Памятай це! Це собі кажу кожного ранку,бо як і кожна дівчина деколи ,тобто в більшості випадків страждаю від кохання.Напевно чим я найбільше горджусь це є те шо я є Українка,та у 2004 році пришла у Пласт,а саме у к.ч.44 ім.Зеновії Франко,Я Франківна і тим гордусь! Ну і у 1992 році 19 червня по вул.Щьорса на ній знаходиться роддом, пришла на цей Божий світ! У Пласті я нашла себе,нашла те шо так довго шукала – вірних друзів,які можуть підтримати тебе у дурну хвилину.А так я вчусь у 10 А спеціалізованої середньої школи № 37=)
Люблю усміхатись,адже посмішка це все шо у мене є,ну є ше душа серце,ну і оболонка але воно майже розбити,тобто його тре трошки підлікувати, Як? напевно тре шоб у мене хтось закохався,а це малоімовірно!Чому?Навіть не знаю!
Окрім Скрімерів та Ху4,слухаю ше багато українського а саме львівського року=)
Одним словом я є не ідеал!Бо не потрібно прикладати великих зусиль для того, щоб наближатися до ідеалу - досить просто бачити свої недоліки. Насправді ціль - ідеал настільки примарна, що навряд чи вдастся її досягнути, а, отже, ця ціль - ніщо, вона фактично фіктивна, але рух до цієї цілі, постійна праця над собою, вчасне і справне виконання своїх, нехай навіть дуже скромних обов"язків, намагання зробити цей світ хоч трішки кращим, добрішим і світлішим,адже світ- це МИ, ми Головне у світі,тобто якими будемо ми таким буде і світ,бо кожен сам для себе є ковалем свого щастя - ось риси, які повинні бути притаманні простій людині. Намагатися прямувати до ідеалу - це навчитися переступати через себе, щоб виконати не завжди приємну, але потрібну роботу, розумінню, що в більшості життєвих ситуацій принцип "як не я, то хто", зводиться до аксіоми, і в багатьох випадках виконати таку роботу комусь буде набагато важче, ніж тобі, адже саме твої вміння і навичка є потрібними для виконання даного завдання.!


Переглядів: 156
 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB