На головну сторінку

Руслана Лоцман


Ім'я на сайті: Руслана Лоцман
Роль у клюбі: член клубу
Народилась: 17 липня
Спеціальність: народний спів

Веб-сторінка: www.ruslanalotsman.com.ua

Внесла пісень: 4, з них з акордами: 0
Внесла авторів/виконавців: 1
Внесла файлів: 6
Коментарів: 2
Загальний внесок, балів: 107

Зареєструвалась на сайті: 3 квітня 2012 року
Востаннє була тут: 31.03.2017 21:01
Входів на сайт: 5
Персональні пісеники: Для перегляду увійдіть будь ласка в систему
Руслана Лоцман

Про себе:

ЛОЦМАН РУСЛАНА ОЛЕКСАНДРІВНА
Заслужена артистка України, виконавиця українського фольклору та авторських пісень, громадська діячка, директор ГО "Народна філармонія".

Родом з Черкащини (с. Матусів Шполянського р-ну)
Переможець низки Всеукраїнських та Міжнародних пісенних конкурсів та фестивалів в Україні, Естонії, Польщі, Росії, Франції, Німеччині, США.
Національною радіокомпанією України записано цикл передач про творчість Руслани Лоцман.
Має сольні диски "Обіймаю Україну!" (2011 р.), "Народна філармонія-Героям України" (2014р.), "Переможемо з піснею!" (2015р.), Збірку авторських творів "Три зерна любові – у слові" (2013р.), упорядник Збірки вибраних творів І.Кириліної (2015р.)
Як солістка виступає з кращими державними художніми колективами, зокрема, з Черкаським Заслуженим народним хором, Національним оркестром народних інструментів України.
Кандидат педагогічних наук, викладач народного співу в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова.
З квітня 2014 року Р. Лоцман і донині провела близько 300 благодійних концертів в рамках авторського мистецького проекту "Народна філармонія", виступаючи у військових частинах, госпіталях, в зоні АТО та підтримуючи українських військових і постраждалих від подій на Сході.
За творчу та активну громадську діяльність Р.Лоцман має відзнаки та нагороди:"За вірність козацьким традиціям" Всеукраїнського козацького війська, медаль до 200-річчя Тараса Шевченка та медаль "Батьківщина Тараса Шевченка" від громади с. Шевченкове Звенигородського району Черкаської області, орден "Незалежність України" ІІІ ступеня Міжнародної Академії рейтингових технологій і соціології "Золота фортуна" та Президента НАНУ Б.Є.Патона, медаль "Слава Україні – Героям слава!" Громадським об’єднанням родин Небесної сотні, орден Св. Великомуч. Варвари від Патріарха Київської і всієї Руси-України Філарета, орден "За вірність народу України" за волонтерську діяльність та підтримку воїнів АТО від Асамблеї ділових кіл, звання "Заслужений артист України".

Музичні уподобання:

народні пісні, фольк-поп,джаз


Переглядів: 201
 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB