На головну сторінку

Валентин Бугрим



Валентин Бугрим
Журналіст,педагог

Перейти до списку пісень >>

Народився: 14.11.1952
Місце народження: с.Хмелів Роменського району Сумської області
Адреса: м.Київ

Біографія

Валентин Володимирович Бугрим народився в селі Хмелів Роменського району на Сумщині 14 листопада 1952 року в родині фронтовика, ветерана Другої світової війни Володимира Петровича Бугрима. Мати, Антоніна Іванівна Бугрим (дівоче Сиволап) - нащадок роду видатного українського письменника Михайла Петровича Старицького, працювала лікарем-стоматологом. У 1970 році закінчив Хмелівську середню школу.

У 1970–1973 роках навчався у Вітебському електротехнічному інституті. Два роки служив у Збройних Силах. У Білоруському військовому окрузі він став постійним дописувачем до окружної газети, був переможцем численних конкурсів редакції.

По закінченню служби Валентин отримав направлення від газети на навчання на факультет журналістики Уральського державного університету. Валентин Бугрим у 1975 році поступив на факультет журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, який закінчив 1980 року. Цього ж року закінчив історичний факультет Київського педагогічного інституту (1975-1980).

Валентин Бугрим — автор-розробник кардинальної концепції "HomoNanS, як людина майбутньої цивілізації". Співфундатор та член правління Всеукраїнського культурно-наукового благодійного фонду Тараса Шевченка (1990). До двохсотліття від дня народження Тараса Шевченка пан Валентин підготував низку публікацій у рамках проекту "Шевченкіана": "Встань Тарасе, подивись!.. ", "Музи Тараса Шевченка", "Тарас Шевченко на Роменщині", "Тарас Шевченко про Українське козацтво", "Пам'ятники Т. Г. Шевченку – в Україні і у світі". Валентин Володимирович-особистість, яка у творчості поєднує журналістику та рекламу з піаром. Від 1980 до 1990 рр. працював редактором, заступником головного редактора Головної редакція інформації Українського ТБ Держтелерадіо України (програми "Актуальна камера", "Вечірній вісник"). У 1988 році році розпочав викладацьку діяльність на факультеті журналістики Київського державного університету ім. Т. Шевченка.

Від 1997 року - доцент Інституту журналістики Київського державного університету ім. Тараса Шевченка. За сумісництвом в 1996–2003 рр. працював в. о. професора Інституту підприємництва, права і реклами, Московського університету преси, Міжнародного Соломонового університету, Київського національного університету культури і мистецтв. Від 1998 професор Інституту реклами, з 1999 доцент Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури. У травні 2004 року В. В. Бугрим заснував і був першим ректором Міжнародного суспільного університету. Директор Інституту прикладних комунікацій і реклами в Києві.

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Новорічне поетичне привітання Валентин Бугрим /      265
 Ой, цвіте калина... М. Ісаковський / Ісак Дунаєвський     3422
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Микола Рудаков  12.05.2019
Відредаґовано: 13.05.2019
Переглядів: 724



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3615.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB