На головну сторінку

Кіра Мазур



Українська співачка, композитор і автор текстів. Відрізняється еклектичним стилем – поєднання елементів українського фолку, поп-фолку з елементами діп-хаусу, року, реггі та соулу, який довершує унікальний голос і оригінальна манера виконання. Її музику поза існуючих форматів по праву називають новаторською. Грає на клавішних інструментах і гітарі.

Перейти до списку пісень >>

Народилась: 21.07.1991
Місце народження: м. Погребище, Вінницька обл.

Біографія

Біографія

Народилася 21 липня 1991 року, в місті Погребище Вінницької області в сім'ї професійних музикантів. З 5 років чудово грала на піаніно і була офіційно зарахована до першого класу. У 10 років Кіра записала і виконала першу сольну пісню і почала виступати, а з 13 років почала випускати свої авторські пісні.

Під час навчання в університеті (НАУ) в Києві відкрила перший клас з викладання вокалу, а згодом і музичний творчий центр "Jam Session". Надалі, на його базі організувала свою поп- групу. Протягом семи років існування центру, співачка зустріла всю свою майбутню команду і знайшла музикантів та вірних друзів, які повірили в неї.

Історія

Влітку 2014 року Кіра записує авторську пісню "Карі очі" - перша робота, яка надала їй впевненість і рішучість презентувати себе на музичній сцені. І саме композиція "Карі очі" привертає увагу володаря "Grammy" Kerredine Soltani – французький продюсер ZAZ, Kendji Girac, TAL, автора світових хітів. Він запрошує KiRA до Франції, де починається їх успішна співпраця разом з продюсерським центром Kerredine "Les Mecs d'Oberkampf" із запису яскравого запального синглу "Des Mots D'Amour", написаного спеціально для неї.

З часом KiRA презентує казково-містичну відео історію "Карі очі", відтворену талановитим українським режисером Кадимом Тарасовим, яка вже за добу увірвалася в топ відео YouTube!

KіRA продовжує вражати якісної і неординарною музикою. В репертуарі авторські пісні українською мовою та французькою в співавторстві з Солтані:

  • "Я би" – справжній експеримент, як візуальний, так і музичний над яким працювала неймовірна зіркова та талановита команда професіоналі під керівництвом досвідченого продюсера Віталія Климова. В кінці 2017 року співачка представила космічний шоу-концерт – ще один феєричний творчий експеримент в Київському Планетарії! Неординарне, космічне шоу формату 360 градусів, до якого готувався спеціальний аудіо-візуальний ряд було приурочено до релізу відео "Я би" і отримало назву "Послання до Всесвіту. Я би...".
  • Відео на авторську пісню "Де я" – стало першою, надзвичайно емоційно глибокою, роботою на важливу соціальну тему.
  • "Ти милий" драйвова композиція викликала фурор на сцені Львівського палацу спорту під час виступу в телепроекті "УКРАЇНСЬКА ПІСНЯ / UKRAINIAN SONG PROJECT".
  • Пісня "МАМБА" є не менш епатажним подарунком для відомого українського дизайнера Олексія Залевського. У 2017 році KiRA MAZUR стає музою його ювілейної колекції на Ukrainian Fashion Week 2017/2018 та виконує на показі свої кращі композиції, об'єднавши їх в один музичний номер. Співачку нарядили у гутаперчеву ляльку і прив'язали до стіни мотузками, так що під час усього показу вона боялася поворухнутися.

У 2018 році виходить абсолютно нова композиція "Долонями" –відрізняється музикальним стилем і емоційним наповненням – симбіоз двох талановитих особистостей, стихій моди і музики, що руйнують творчі кордони і стереотипи ХХІ століття. Відео стало дебютною режисерською роботою модного українського дизайнера Олени Олійник, а співрежисером виступила сама KiRA MAZUR. KiRA MAZUR весь час експериментує зі стилями і звучанням сучасної української музики, і вражає новаторськими ідеями. Сольна робота та плідна співпраця з французькими музикантами триває! Співачка пише відразу декілька альбомів і не збирається зупинятися на досягнутому! Нове слово в музиці, нові надзвичайні твори!
Сторінки в інтернеті:
  • Кіра Мазур - офіційна сторінка
  • http://www.youtube.com/c/KiRAMaZURoffic
  • https://www.facebook.com/kira.mazur.official
  • https://www.instagram.com/kira__mazur/

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Де я? Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    324
 Дихати Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    226
 Для тебе Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    238
 Долонями Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    2135
 Жива Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    196
 Карі очі Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    845
 Мама казала Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    776
 Новорiчна Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    288
 Сон Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    242
 Ти, милий Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    248
 Ти пiшов Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    301
 Шлях Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    311
 Я би Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    517
 Mamba Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    336
 NARODNA Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    319
 VITEROK Кіра Мазур / Кіра Мазур не вказано    355
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Вікторія Кириченко  07.09.2018
Відредаґовано: 31.05.2021
Переглядів: 1377



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3555.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB