На головну сторінку

Олександр Порядинський



В його родині п'ятеро дітей, і він — наймолодший.

Перейти до списку пісень >>

Народився: 04.02.1998
Місце народження: селище Гнідинці Чернігівської області

Біографія

Олександр Порядинський народився 4 лютого 1998 року в селі Кухарка Варвинського району Чернігівської області. Та невдовзі сім'я переїхала до с. Гнідинці. Олександр виховувався у звичайній багатодітній сільській родині. З дитинства був дуже спокійним, стриманим, скромним та сором'язливим. Завжди допомагав батькам та був їхнім улюбленцем, бо наймолодший серед п'яти братів. На даний час Олександр мешкає у Харкові.

З 2004 року до 2012 року навчався у середній школі. В її стінах Олександр вже почав розкриватися як співак. Його дивний голос, здібності до співу помітила хресна Лідія Іванівна, коли Сашко співав на проводах до армії свого брата Олексія. Вражена можливостями хресника, вона сказала, що це його покликання і запропонувала виступати у місцевому клубі. Так почалися перші кроки Олександра на сцені.

Перший пісенний досвід майбутній співак набув, співаючи в ансамблі "Ровесник". Далі було багато районних та міжнародних конкурсів, де Сашко здобував призові місця, участь у програмі "Караоке на майдані" у м. Прилуки.

У 2012 році Сашко закінчує 9 класів та вступає до Ніжинського обласного педагогічного ліцею на музично-філологічний факультет. В ліцеї він продовжує співати, бере участь у конкурсах, виборюючи нагороди та відзнаки.

Вперше Олександр Порядинський заявив про себе як артист на шостому кастингу четвертого сезону "Х-фактору", що вийшов на екрани 5 жовтня 2013 року. Тоді Сашко виконав пісню "Не плач, тату" Івана Ганзери, за що отримав 4 суддівських "так" і змусив підвестися зал, а деякі слухачі не стримували сліз.

У тренувальному таборі виконав пісні "Актриса" Валерія Меладзе та "Полковнику никто не пишет" гурту БИ-2, пройшов до наступного етапу та потрапив до категорії "Молодші за 18" під керівництвом Ірини Дубцової. На третьому етапі "Візити до суддів" заспівав пісню "Заново начать" Віктора Корольова і був обраний до дванадцятки найкращих учасників.

Усі виступи у прямих ефірах пройшли для співака без номінацій та "битв за життя". Відомий музичний критик Сергій Сосєдов назвав Сашка "самородком з народу". Вночі 5 січня 2014 року за результатами народного голосування Олександр Порядинський став переможцем 4 сезону шоу "Х-фактор". Йому було лише 15, він став наймолодшим переможцем в історії проекту.

З дитинства Олександр любив спорт, займався дзюдо. Він брав участь у різних турнірах та змаганнях, має перемоги та нагороди.

Нині Олександр займається з фітнес-тренером та досяг неймовірних результатів – він схуд майже на 70 кг! Мав великі проблемі зі здоров'ям, але неймовірна сила волі та цілеспрямованість допомогли досягти таких результатів. Тепер, як ніхто, переконаний, що здорове харчування та спорт можуть творити дива. Він з радістю ділиться своїми досягненнями з друзями і шанувальниками.

Успішно склавши іспити, в 2016 році Олександр вступає до Харківської державної академії культури, де зараз і навчається.

Зараз Олександр Порядинський, співак зі справжнім Х-фактором, повністю сконцентрований на кар'єрі та творчому розвитку. Починаючи з червня 2015-го року, Олександр виступає з сольною концертною програмою містами України. У творчому арсеналі співака вже п'ять авторських композицій, які можна почути на вітчизняному радіопросторі. Незважаючи на щільний гастрольний графік, Олександр плідно працює над новими композиціями та готується до випуску першого сольного альбому.
Сторінки в інтернеті:
  • Олександр Порядинський - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 За туманом В. Винник / В. Винник не вказано    819
 Літо В. Винник / В. Винник, Є. Москаленко, М. Ворог не вказано    389
 Надія В. Винник / Яна Ковальова, А. Бакун не вказано    457
 Ой, співай, цигане (народна пісня) не вказано    820
 Хто ми і звідки?.. В. Винник / О. Порядинський не вказано    526
 Як тебе знайти В. Шарф / В. Шарф не вказано    488
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Vovk  11.05.2018
Відредаґовано: 10.09.2018
Переглядів: 2564



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3533.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB