На головну сторінку

Lumiere




Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2010
Місце заснування: м.Київ

Історія

Гурт Lumiere засновано 2010 року, коли студент спеціальності "академічний вокал" Київського вищого музичного училища імені Р. М. Глієра Роман Веремейчик після довгих місяців пошуку нарешті знайшов музикантів, які розділили його смаки, любов до сцени та бажання донести свою творчість світу. До складу нової групи крім самого Романа увійшли гітарист Тарік (Тарас Тягун), басист Лео (Леонід Понежда) та барабанщик Макс (Максим Голубничий). Незважаючи на успішний старт, через кілька місяців гурту довелося зробити паузу в репетиціях, осскільки у житті фронтмена відбулися доленосні зміни, що призвели до народної популярності Веремейчика і зробили його об'єктом уваги мільйонів українців.

Влітку 2011 року Роман прийняв рішення спробувати свої сили у кастингу самого рейтингового шоу українського телебачення "X-фактор" (канал СТБ). Вразивши Лайму Вайкуле та Ігоря Кондратюка впевненим виконанням композиції "Muse", він не тільки став учасником шоу, але і швидко вибився в лідери і журі, і глядачів. "Х-фактор" продемонстрував різнобічний вокальний талант, дивовижну харизму та чарівність Романа Веремейчика. Ефіри з його участю збирали величезну телевізійну аудиторію, і з кожним епізодом шоу він завойовував серця нових шанувальників. Лише після завершення зйомок гурт Lumiere з подвоєним ентузіазмом почав репетирувати новий матеріал, а з весни 2012 року приступив до запису дебютного альбому.

Пісня "Війна" народилася на репетиції, слова і музику учасники гурту написали спільно. Запис було зроблено у полтавській студії "Фрістайл", а саундпродюсером композиції виступив Ілля Галушко (відомий по роботі з групою Esthetic Education). Цією піснею гурту "... хотілося нагадати людям про те, що ми оточені жорстокістю та агресією. Війни йдуть постійно, розв'язують їх одиниці, а страждають мільйони. Виправдати сучасні війни неможливо. Можна прикритися політикою, релігією, національними інтересами, але все це всього лише ширма. За ширмою - жадібність і цинізм. Ми не бажаємо бути гвинтиками в цій машині. Але все що ми можемо сьогодні - написати про це пісню..."

"З тобою" - нова композиція гурту, написана Романом Веремейчиком за активної участі всіх членів музичного та трудового колективу. Пісня була відібрана з більш ніж десяти претендентів. Саундпродюсером композиції виступив Віталій Телезін. Телевізійна прем'єра пісні відбулася 24 листопада в прямому ефірі шоу "Х-фактор-3" на каналі СТБ.

2 лютого 2013 р. гурт виступив з першим концертом в Київському культурно- розважальному центрі ATMASFERA. Вже 4 лютого Lumiere презентували третю пісню "Час Пік", прокоментувавши цю подію так: "Пісня про те, як важливо цінувати кожен момент в житті, як важливо бачити все прекрасне, що оточує нас у світі. Незважаючи ні на що, любіть, мрійте і посміхайтеся!" У лютому, березні та квітні 2013 р. гурт відіграв більше десяти концертів у різних містах України.

Навесні 2013 року гурт підписав контракт з Sony Music - і як результат спільної роботи - вийшов міні-альбом "Година пік" (до нього увійшло 5 оригінальних композицій та ремікс на пісню "Війна"). Реліз відбувся 18 червня 2013 р. (в підтримку релізу був знятий кліп на пісню "Час Пік").

На даний момент гурт продовжує активно репетирувати, створюючи новий матеріал та записує його в студії.

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Вітер зник Lumiere / Lumiere не вказано    1123
 Кожен з нас Lumiere / Lumiere не вказано    3938
 Мантра Lumiere / Lumiere не вказано     336
 Може це кохання Lumiere / Lumiere    3787
 Не зникай!.. Lumiere / Lumiere не вказано    1125
 Не мовчи Lumiere / Lumiere не вказано    863
 Небо в тобі Lumiere / Lumiere не вказано    1309
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  06.11.2017
Переглядів: 1815



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3496.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB