На головну сторінку

Степ



Українська група, що була популярна у середині 90-х років в Україні

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 31.12.1995
Місце заснування: Херсон

Історія

Група "Степ" була заснована в 1995 році. Її організаторами були Андрій Череднюк та Сергій Василенко. Перші пісні в тому ж році зазвучали на радіо в національному хіт-параді "12-2", але особливого успіху вони не мали, але музичні критики вже тоді відзначили потенціал групи. У тому ж році група Степ взяла участь зі своїм кліпом на пісню "Режисер кіно" в телевізійному хіт-параді "Територія А". Ця пісня не досягла вершини хіт-параду, але щільно засіла в її середині.

У 1996 році колектив бере участь у фіналі музичного змагання, де зустрічається з групою "Слайдер". І хоча овації глядачів і їх симпатії були на боці групи "Степ", журі присуджує перемогу з перевагою в один бал групі "Слайдер". В кінці цього ж року колектив починає працювати над створенням повноцінного музичного альбому. Пісні з нового альбому, такі, як "Дівчина Африка" і "Все в нас є" стають лідерами вітчизняних теле і радіо хіт-парадів.

На початку 1997 року група "Степ" стає лауреатом всеукраїнського конкурсу "Мелодія". Наприкінці цього ж року група "Степ" входить до двадцятки найкращих колективів України і займає в рейтингу 12 місце. А ще через рік група "Степ" випускає новий альбом "Смажений кабанчик" і в цьому ж році за оцінками фахівців його тираж по продажам побив усі рекорди, що існували до цього в Україні. З 1999 року група веде активну концертну діяльність. У 2006 році група "Степ" випустила новий альбомом "Качечка". На пісню з однойменною назвою був знятий відеокліп (мультфільм). Його презентація з успіхом пройшла на музичних телеканалах, аудіо варіант звучить в ефірах провідних радіостанцій. Сьогодні гурт "Степ" активно гастролює по всій Україні, а також займається створенням нових пісень.
Сторінки в інтернеті:
  • Степ - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Дівчина Африка Степ / Степ не вказано    3475
 Марія Степ / Степ не вказано +  367
 Не шукай мене С. Василенко / А. Череднюк не вказано     1742
 Смажений кабанчик Степ / Степ не вказано    84399
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: andriy52522  02.08.2017
Відредаґовано: 10.09.2018
Переглядів: 2455



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3479.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB