На головну сторінку

Nedward



Проект виконавця, який прагне розповсюдження своєї музики, здобуття нових слухачів, підтримки з їхньої сторони. Прагне донести свої думки до слухачів за допомогою музики та своїх текстів в загальному.

Перейти до списку пісень >>

Народився: 08.12.2016
Місце народження: Україна
Адреса: Чернівці

Біографія

Ідея проекту давно була в голові засновника. У вересні 2016 р. сів за написання першої пісні, написання тривало довгих три місяці, проте закінчивши, написавши слова і музику, прийшла ідея певної реалізації проекту. Після коригування слів, остаточного вибору музики і інструментів для запису, знайшовши професійну студію в Чернівцях під назвою RICH RECORD inc виконавець вирішує записати пісню. За перший тиждень запису, спробувавши свої можливості і можливості студії звукозапису, все таки було вирішено записати першу пісню на професійному рівні. Запис та зведення тривало три тижні. У пісні використовувалась гітара - Fender T-Bucket 300 CE, а також кахон. 8 грудня 2016 р. відбувся офіційний реліз першої пісні від проекту Nedward - "Стухлий вогонь". Зараз йде написання ще декількох пісень з ідеєю подальшої їх реалізації.

Перші думки про творчість почали приходити у 2014 році,в цей час розпочав навчання гри на гітарі. Маючи достатньо знань та вмінь гри, прийшла думка написати власні пісні, поклавши власні вірші на музику. В кінці 2015 року почалось написання авторської музики. В вересні 2016 року почалося написання першого синглу під назвою "Стухлий вогонь", текст та музика був написаний за два місяці ,тому що неодноразово перероблявся. В листопаді цього ж року перший сингл був записаний на студії "RICH RECORD inc" у Чернівцях. Музика та слова були майже цілком написані самим автором,з допомогою Октавіана Москалюка ,соліста гурту "ДіагноzZ", з цієї студії,який допоміг грою на кахоні. Сингл був тепло прийнятий,що спонукало автора на написання наступних пісень.

У 2017 році почалась розробка нових синглів,та початок написання альбому, 14 грудня 2017 було випущено EP Альбом "Сторінки Моєї Книги",який був записаний на студії "EVA Records".
Сторінки в інтернеті:
  • https://vk.com/neds_guitar
  • https://soundcloud.com/pavel-ivanickiy

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Засинай Nedward / Nedward не вказано     529
 Ненормальна Nedward / Nedward не вказано     563
 Пробач, Джордже Nedward / Nedward     268
 Сторінки Моєї Книги Nedward / Nedward не вказано     342
 Стухлий Вогонь Nedward / Nedward не вказано     645
 Твій Світ Nedward / Nedward не вказано     2400
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Павло Іваніцький  11.12.2016
Відредаґовано: 08.10.2018
Переглядів: 693



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3394.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB