На головну сторінку

Цвіт Кульбаби




Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2008

Історія

Ідея створення гурту Цвіт Кульбаби належить Василю Марущаку (Крецкому), котрий на початку 2008 року випадково потрапив на репетицію до місцевої молодої групи, яка "лабала"панк-рок. На тій же репетиції Василеві прийшла ідея створити гурт, який би виділявся з поміж інших, і зупинився над стилем музики етно-фолк-рок. Пізніше хлопці думають над назвою та своїм іміджем. Сама назва "Цвіт Кульбаби" прийшла спонтанно "приснившись у сні", так як хлопці хотіли, щоб назва була цікавою, позитивною, яскравою, і привертала увагу до фолку. Вони зупинилися саме на цій назві. Щодо іміджу, то хлопці хотіли передати на сцені українських сучасних фраєрів, котрі є веселими, енергійними, елегантними хлопцями та котрі люблять українських дівчат.

В той час учасниками були: Василь Марущак (Крецкий) – вокал, гітара; Ігор Мельник – бек-вокал, баян; Олег Бережанський – бас-гітара; Андрій Пипчак – барабани.

Наприкінці 2008 року склад дещо міняється. До гурту приходить Ромко Батюк – бас-гітара, Андрій Зваричук (Абат) – барабани. Від того часу гурт залишається твердим міцним кістяком. Хлопці починають працювати над своїми першими піснями: "Катерина", "Віночок", "Зозулька".

У 2009 році "Цвіт Кульбаби" має перший концертний виступ на площі міського озера у Івано-Франківську "День молоді", де хлопці "вжарили" енергійно такі пісні: "Катерина", "Віночок", "Зозулька", на які позитивно відреагувала франківська публіка.

Наприкінці 2009 року "Цвіт Кульбаби" бере участь у Всеукраїнському фестивалі сучасної пісні та популярної музики "Червона Рута", де стають переможцями у жанрі рок-музика з піснею "Катерина", яка іде в ротацію на ФДР та радіостанції по всій країні. Пізніше гурт записує ще декілька пісень, які також ідуть в ротацію по радіостанціях.

2009-2010 роки гурт вперше потрапляє на телебачення, на зйомки "Новорічного вогнику". Зараз, гурт надалі успішно продовжує працювати над новими піснями, відеокліпами і радувати своїх прихильників на концертах.

Василь Крецкий (Марущак) - гітара, вокал, тексти. Народився 15 січня 1982 року. Освіта вища: Львівський університет фізичної культури і спорту. У дитинстві мріяв стати музикантом, навіть для того вчився в музичній школі на баяні, та через 2 роки вигнали. Хоббі: спорт, музика, активний відпочинок і Красиві дівчата. Сімейний стан – одружений.

Ромко Батюк - бас-гітара. Народився – 7 червня 1981 року. Освіта вища: Інститут культури і мистецтв Прикарпатського університету ім. В.Стефаника (спеціальність: декоративно-прикладне мистецтво). У дитинстві любив розмальовувати стіни будинків, під'їздів та все, що попадало під руки. Хоббі: музика, ковальські вироби, авто. Сімейний стан – одружений.

Андрій Зваричук (Абат) - барабани. Народився 29 вересня 1984 року. Освіта вища: Івано-Франківський педагогічний інститут ім.В.Стефаника (факультет психології). У дитинстві був розбишакою і захищав дівчат від хлопців. Є єдиним фраєром в гурті, якому все по ба-ра-ба-ну. Хоббі: музика, психологія, старовинна архітектура і історія. Сімейний стан – одружений.

Ігор Мельник - бек-вокал, баян. Народився 24 квітня 1984 року. Освіта вища: Франківський інститут культури і мистецтв. Музикант. Справжній баяніст. У дитинстві грав на вінику, стоячи на табуретці, вдома батькам, а в садку – вихователям. Хоббі: музика, авто. Сімейний стан – одружений.
Сторінки в інтернеті:
  • Цвіт Кульбаби - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Злилася з весною В. Марущак / В. Марущак не вказано    625
 Зозулька Цвіт Кульбаби / Цвіт Кульбаби не вказано     3173
 Катерина Цвіт Кульбаби / Цвіт Кульбаби не вказано     2099
 Козак Цвіт Кульбаби / Цвіт Кульбаби не вказано +   2516
 Королєва Цвіт Кульбаби / Цвіт Кульбаби не вказано     48235
 ПоБарабану В. Марущак / В. Марущак не вказано    26686
 Рижа Цвіт Кульбаби / Цвіт Кульбаби не вказано +   9602
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  03.10.2016
Відредаґовано: 02.10.2018
Переглядів: 2017



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3384.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB