На головну сторінку

Тріода (Trioda)



"Тріода" — український колектив з Тернополя, супер-фіналісти шоу Х-фактор — 4. На цей час, до складу входять троє учасників: Андрій Гамбаль, Володимир Рибак та Андрій Липко.

Перейти до списку пісень >>


Історія

Створення колективу:

Гурт "Тріода" був створений в університетському гуртожитку, в складі якого було 3 учасника: Андрій Гамбаль, Володимир Рибак та Олександр Алексєєв. Андрій, Володя і Саша познайомилися в університеті. А точніше, в університетському гуртожитку, де їх поселили в одну кімнату.

Назва гурту "Тріода" містить дві складові: "Трі" — означає тріо, а "-ода" з грецької перекладається як "пісня".

В 2015 році Олександр Алексєєв вирішив розпочати сольну кар'єру та покинув гурт. Новим учасником став Андрій Липко. Учасники:

  • Андрій Гамбаль: Народився 25 січня 1987 року. у селі Лосяч Бощівського району Тернопільської обл. Де закінчив школу І-ІІ ступені. У 2006 Закінчив Чортківське Педагогічне Училище ім. О. Барвінського спеціальність "Музична педагогіка та виховання". У 2011 році Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка за спеціальністю "музичне мистецтво" і здобув кваліфікацію магістра музичного мистецтва, викладача музичного мистецтва (спеціалізація – вокал). Улюблена музика: "Il Divo", Andrea Bocelli. Josh Groban. Pentatonix. Scorpions, Майкл Болтон, Queen, Океан Ельзи, Олександр Пономарьов.
  • Володимир Рибак: Народився 22 грудня 1990 року. Закінчив у 2013 році Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка за спеціальністю "музичне мистецтво" та здобув кваліфікацію вчителя музичного мистецтва, етики та естетики (спеціалізація – художня культура). Улюблена музика: Scorpions, Queen, "Il Divo", Андреа Бочелі, Олександр Пономарьов.
  • Андрій Липко: Народився 1 грудня 1988 році. Закінчив Тернопільське музичне училище ім. Соломії Крушельницької за спеціальністю "Хорове диригування". Згодом продовжив навчання у Прикарпатському інституті мистецтв ім.Федьковича. В колективі з серпня 2015 року. Улюблена музика: Андреа Бочелі, "Il Divo", Josh Groban, Тіна Кароль, Ніна Матвієнко.

Творча діяльність:

2013 рік видався одним з "найпродуктивніших" років за час існування колективу. Хлопці взяли участь у шоу "Х-фактор" . На кастингу в Одесі акапельно виконали пісню Олександра Пономарьова "Він чекає на неї" і отримали перепустку в тренувальний табір, а після нього потрапили до прямих ефірів. В шоу хлопці дійшли до суперфіналу і підкорили серця українців. Саме після шоу хлопці отримали титул "співучих українських соловейків". На шоу Х-фактор Тріода займає друге місце, поступаючись Олександру Порядинському. Після закінчення проекту "Х-Фактор" хлопці з колективу "Тріода" впритул зайнялися творчістю і сольною кар'єрою.

2014 рік розпочався з фан зустрічей в Києві та Тернополі, зйомками передачі "Моя правда" каналом СТБ. 3 липня 2014 року відбувся перший сольний концерт гурту в клубі в "Indigo" (Київ). Запрошеними гостями були: Аркадій Войтюк (х-фактор-2), Владислав Курасов (х-фактор-2), гурт "Клей Угрюмого" (х-фактор -4) і зірковий наставник хлопців на шоу — Ігор Васильович Кондратюк. Також, саме на цьому концерті була презентована пісня "Твій світ". Ведучим концерту був Віктор Гевко (лідер команди КВН та Ліги Сміху — V.I.P -Тернопіль). 4 вересня відбувся сольний концерт колективу на підтримку часопису "Дзвін"- "Нехай лунає дзвін" у м. Львів. 14 жовтня 2014 року "Тріода" дала концерт спільно з Ніною Матвієнко в м. Львів, в театрі ім. М. Заньковецької.

2015 рік розпочався з туру Америкою. На початку січня Андрій, Сашко та Володя разом із зірковими колегами Ніною Матвієнко, братами Дмитром і Назарієм Яремчуками та Володимиром Окілко розпочали тур містами США. За декілька тижнів артисти з концертною програмою "Різдвяний зорепад" відвідали Чикаго, Нью-Йорк, Детройт, Клівленд, Нью-Джерсі. За чотири місяці тріодівці потішили глядачів і різдвяними піснями, і колядками, і великопісними піснями. Узяли участь в благодійних концертах на підтримку української армії та постраждалих від воєнних дій; заспівали в церковних літургіях. Окрім названих міст, відвідали Випені, Йонкерс, Лонг-Айленд, Стемфорд та ін. Після повернення з туру Америкою, хлопці провели концерти на сході України. Дуже багато концертів було проведено на Західній Україні. 31 липня – 3 серпня 2015 р. Узяли участь в Українському фестивалі 2015 (штат Огайо США). В серпні цього року відбулися зміни в колективі. Олександр Алексєєв вирішує розпочати сольну кар'єру та залишає колектив. Замість нього в колективі з'являється – Андрій Липко.

Хлопець розповів, яким чином познайомився з найспівочішим тріо України: "Ми дружили з "Тріодою" ще у студентські роки, завжди зустрічались з хлопцями на одній сцені. Я бачив, як кожен із них проходив свій творчий шлях; одного разу ми з Андрієм були переможцями вокального конкурсу. Увесь цей час я із захопленням спостерігав за їх творчістю, адже це мої друзі, і я знав, що ці хлопці вміють робити класну музику, яка є справжньою, професійною і нашою українською. Коли вони були на проекті "Х-Фактор", я мешкав в Італії. Мені було дуже приємно бачити, як вся італійська діаспора переживає за трьох соловейків, які так гарно співають українську пісню, і пишався тим, що я їх знаю."

Володя та Андрій, незмінні учасники гурту, розповідають, що поважають вибір Сашка, який вирішив стати сольним виконавцем, і бажають йому творчих успіхів. Зміни у складі і тяжкі випробування зробили хлопців ще сильнішими, і вони, оновлені та натхненні, перейшли до нового етапу у своєму творчому житті разом з новим учасником тріо − надзвичайно талановитим Андрієм Липко. 1 вересня вже оновленим складом "Тріода" презентує нову пісню "Студентське життя", яка одразу припадає до душі українцям. 29 Вересня Тріода разом з переможцем Х-фактору – 5 Дмитром Бабаком дає концерт у м. Харків – "Допоможемо пораненим".

1 жовтня 2015 р.- виступ разом з Світланою Весною (ПК "Березіль", м. Тернопіль). 10 жовтня колектив заспівав у Римі, на зустрічі української молоді з усіх куточків Італії. Андрій Липко, новий учасник гурту, вчився вокалу саме у Італії, тому цей візит мав ще і символічний характер. Хлопець надзвичайно задоволений своїм приєднанням до "Тріоди" і вже став незамінною її частиною: "Я вірю у долю і знаю, що від неї не втечеш! Ще рік тому я був простим хлопцем, який дивився по телебаченні на "Тріоду" і був захоплений ними, а сьогодні я гастролюю разом із хлопцями, і дякую Богу, що він дав мені цю можливість". Також друзі не оминули нагоди насолодитися величчю надзвичайної краси міста, побачити Колізей та інші архітектурні пам'ятки, та поринути в незабутню італійську атмосферу".

Наприкінці 2015 провели Зимові концерти в зоні АТО. Андрій Гамбаль розповідає про цей тур: "Вперше ми поїхали у зону АТО у травні минулого року. Наступною була поїздка у грудні, де співали у складі маленького музичного батальйону, в якому були Іван Ганзера, Олександр Кварта, Борис Севастьянов, Альона Ніколайчук і ще багато інших. Дарували українську пісню хлопцям з десятка батальйонів, назви всіх зараз навіть і не пригадаєш"

В грудні 2015 року хлопці узяли участь у проекті "Вся Україна читає дітям" в ТНВК "Школа-Ліцей №6 ім. Назарія Яремчука" з передачею "Мамина школа" на ТТБ. Учням 2 класу читали книжку Іана Уайброу "Геройська книжка малого Вовчика". 27 грудня Тріода виступила в містечку Коломия, де взяла участь в Новорічному благодійному концерті "Майбутнє України".

Початок нового 2016 року виявився дуже плодотворним, колектив Тріода бере участь в програмі "Ліга Сміху" на телеканалі "1+1" разом із дивовижно веселими VIP_Тернопіль. 15 січня відбувся спільний різдвяний концерт Тріоди із Олександром Квартою у містечку Охтирка, що на Сумщині.

16 січня колектив виступив у районному будинку культури м. Богодухів Харківської області. Учасники гурту "Тріода" привітали із Йорданом гостей свята, яке проходило у Тернополі. Двоє із учасників гурту лемки за походженням. У їх виконанні прозвучала колядка, текст якої присвятили бійцям на Сході. Андрій Гамбаль так прокоментував виступ гурту: "Цей святвечір – сумний, бо не усі українці могли вечеряти вдома. Ми сумуємо разом з тими сім'ями, які чекають чоловіків чи синів. І разом з тим віримо в нашу перемогу..." Також гурт ТРІОДА завітав до Архієпископа Тернопільського, Кременецького та Бучацького Нестора привітати з Різдвяними святами та заспівав Різдвяну колядку. Владика Нестор благословив хлопців на добрі справи та побажав їм гарної долі. 26 лютого Тріода взяла участь у ІІ Міжнародній професійній спеціалізованій виставці "ЗНО-2016. ОСВІТА В УКРАЇНІ. ОСВІТА ЗА КОРДОНОМ". (м. Київ). В березні хлопці приймають участь у концерті поета-пісняра, народного артиста України - Вадима Крищенка. ТРІОДА разом з іншими відомими зірками України приймає участь у Благодійному концерті в підтримку Анатолія Іванюка. Хлопці беруть участь у 2 сезоні програми "Ліга Сміху" у складі команди VIP_Тернопіль.
Сторінки в інтернеті:
  • https://www.facebook.com/triodaband

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Вона моя А. Гамбаль / А. Гамбаль не вказано     1051
 Вставай, Україно! Тріода (Trioda) / Тріода (Trioda) не вказано    6607
 Зима А. Гамбаль / А. Гамбаль не вказано     964
 Коли тебе нема Д. Бабак / Д. Бабак не вказано    3864
 Я так хочу Тріода (Trioda) / Тріода (Trioda) не вказано     975
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  09.08.2016
Відредаґовано: 08.10.2018
Переглядів: 2359



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3378.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB