На головну сторінку

Артем Кондратюк




Перейти до списку пісень >>

Біографія

Артем Кондратюк народився 30 липня 1990 року в військовому містечку Озерне Житомирської області. Ще в початкових класах школи задумався: ким же бути - художником, артистом або співаком? Навчався малювати, грав і імпровізував в шкільних спектаклях, співав у художній самодіяльності. Творчість і сцена стали сенсом життя.

У музичній школі вчився на фортепіанному відділі. У 2006 році вступив в Житомирське музичне училище ім. В.С. Косенка на диригентсько - хоровий відділ, через два роки перевівся на вокальне відділення, так як головним в його житті стало сольний спів. У 2011 році закінчив музичне училище з відзнакою і вступив на естрадний відділ в Житомирський Інститут культури і мистецтв Національної Академії керівних кадрів культури і мистецтв. Закінчив його з відзнакою в 2014 році.

Ще в музичній школі його педагог Івасенко Лариса Петрівна, яка стала його другою мамою, другом, наставником і музичним керівником по естрадному співу, сказала: "Вір в свою мрію! Твій голос гідний великої сцени ". Почалися щоденні репетиції протягом усіх цих років.

Доля дарувала йому перемоги. Ще навчаючись у музичній школі, він став переможцем районних та обласних конкурсів. У 2007 році в Івано-Франківську нагороджений дипломом Лауреата "Гран-прі" на 7 Міжнародному конкурсі естрадного мистецтва "Захід 21 століття". У 2008 році - Лауреат "Гран-прі" на Всеукраїнському конкурсі "Пісенний сад" в Києві, і "Пісенні крила Чураївні" в Полтаві.

У 2009 році представляв Україну на 4-му Міжнародному фестивалі фольклорної музики в Іспанії в місті Малага. Концертні тури відбулися у багатьох містах Іспанії. Там же він знявся в художньому фільмі про Ісуса Христа "Син людський". 26 січня 2010 був запрошений до Українського дому в Києві на презентацію цього фільму в Україні (показ фільму відбувся у багатьох країнах світу).

У 2010 році (січень) знову "Гран - прі" на Всеукраїнському конкурсі "Диво -пісня" в Києві.

У квітні 2010 співак був запрошений в якості артиста від України (всього 5 осіб) у м Тріполі в Лівії на Міжнародний форум-конгрес "За мир" на захист дітей від тероризму та природних катастроф. Концерти проходили в Тріполі протягом тижня (в форумі брало участь більше 40 країн світу).

А навесні А.Кондратюк пройшов всі відбіркові тури на Міжнародний фестиваль у Вітебську "Слов'янський базар - 2010". Члени журі вирішили, що співак буде представляти Україну на цьому фестивалі не як конкурсант, а як артист в концерті "Сузір'я України". У липні 2010 року А.Кондратюк співав на головній сцені "Слов'янського базару". В цей же час відбулися його виступи на "Майдані Незалежності" в Києві з трансляцією по УТ-1.

У травні Артем взяв участь у телепроекті каналу СТБ "Караоке на Майдані". З осені артист вже виступав із сольними концертами. У листопаді 2010 року виграв золоту медаль в номінації "естрадний спів" в Києві на "Перших Національних Дельфійських іграх" України. 11 грудня 2010 року Національна радіокомпанія України нагородила А. Кондратюка дипломом та іменний статуеткою "Кращий співак року" на Гала-концерті в "палаці Україна" в Києві. 16 грудня 2010 року було запрошено на Ут-1 знятися в телепроекті "Наша пісня", де одна з його композицій прозвучала в хіт-параді сучасної української пісні.

Серпень 2011 року - Лауреат Першого Всеукраїнського фестивалю "Море талантів", який проводив "Новий канал", а також гість Міжнародного телевізійного пісенного фестивалю "Пісні моря-2011". Ці два конкурси відбулися в Криму. 2012 рік - фіналіст Національного відбіркового туру Міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля-2012" в Україні. У квітні 2012 року - Лауреат "Гран-прі" Першого всеукраїнського конкурсу "Мелодії Полісся".

Жовтень 2012 року - "Гран-прі" і премія Леоніда Кучми на Міжнародному телевізійному конкурсі "ДОЛЯ" в Києві. У 2013 році - фіналіст телепроекту "Голос країни - 3" на каналі "1 + 1". У вересні 2013 року отримав почесне звання "Гордість міста - 2013", м Житомир. У період з 2011 по 2015 А. В. Кондратюк як викладач вокалу готує дітей до різних вокальним конкурсам, де вони відзначені дипломами з призовими місцями. Також його неодноразово запрошують членом журі дитячих вокальних конкурсів. У цей період проводить безкоштовні майстер-класи для всіх бажаючих талановитих дітей- вокалістів Житомирщини.

У березні 2015 року став переможцем вокального телепроекту "Співай Як Зірка" на каналі "Україна". За ці роки були зняті вісім відеороликів до його власних пісень. З 17-ти років Артем Кондратюк став солістом естрадної пісні в Житомирському обласному драматичному театрі ім. І. Кочерги. Паралельно вже 9-й рік працює викладачем академічного і естрадного вокалу в одній з дитячих музичних шкіл. З 2011 року є солістом-вокалістом Житомирської обласної філармонії.

Веде активну концертну діяльність. Бере участь у багатьох благодійних акціях і концертах (в репертуарі артиста близько сотні пісень різнопланової тематики). Він володар яскравого тембру голосу - драматичного баритона. Пише свої вірші і музику. Має свої пісні від відомих композиторів України.

У грудні 2013 року вийшов дебютний альбом артиста під назвою "Для тебе". На даний момент ведеться робота над другим альбомом.

Мета в житті - кожен день дарувати людям любов і щирі теплі емоції через пісню на сцені. "Це і є моє щастя", - говорить Артем. Кінцева мета - пройти весь шлях артиста і відкрити свою власну безкоштовну школу естрадного співу для обдарованих дітей з бідних сімей і дати їм можливість реалізувати свій талант.
Сторінки в інтернеті:
  • Артем Кондратюк - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Весна Артем Кондратюк / Артем Кондратюк    79
 Діти Свободи Артем Кондратюк / Артем Кондратюк не вказано    1990
 Лиш тебе одну люблю Маргарита Івасенко / Г. Луценко не вказано    9687
 Я благаю В. Радуга / О. Яшин не вказано    444
 Я небом твоїм стану В. Шинкарук / Марина Маковій не вказано    15591
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  28.03.2016
Відредаґовано: 10.02.2017
Переглядів: 2052



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3348.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB