На головну сторінку

Гурт Барви



народний самодіяльний колектив профспілок України

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 1987
Місце заснування: м. Львів

Історія

Гурт "Барви" народився в 1987 році. Тоді п'ятеро молодих хлопців, відслуживши службу в армії з запальним вогником у очах зібралися в місті Львові, щоб започаткувати новий український гурт.

Остаточно колектив сформувався лише на початку 1989 року. На цей же час припадає зростання активності в діяльності гурту. Репетиційною базою для гурту стає львівське підприємство "Львівгаз".

Народжується багато нових українських пісень, написаних лідером гурту, автором композитором Михайлом Трілем. "Барви" проводять перші свої аудіозаписи, які з великим успіхом розходяться серед народу. Такі пісні як "Сині фіалки", "Вип'ємо куме", "Летіли в небі журавлі", "Іра-Іруся" та інші стають популярними в народі та виконуються вже багатьма різними виконавцями. Гурт проводить різні концертні виступи на "Львівгазі", а також в санаторії "Бадьорість" (Шкло), пансіонаті "Арніка" (Трускавець) та інші.

Під час виступів гурту весь зал відчуває непідробні емоції ліричних пісень, енергійність та драйв швидких творів. Все це тому, що учасники гурту звикли завжди вкладати у справу яку вони роблять всю свою силу і енергію, всі свої переживання і почуття. Для хлопців не існує неможливих перешкод, вони все роблять своїми руками, починаючи від написання та запису пісень, закінчуючи майстерним виконанням. Саме тому їхня творчість наповнена щирістю і відкритістю.

Протягом всього часу існування "Барви" регулярно шліфують свою майстерність на весіллях, бенкетах та інших забавах. Адже тут музикант максимально близько може відчути всі забаганки народу.

В 1998 році гурт приймає участь в першому всеукраїнському фестивалі-конкурсі самодіяльної творчості працівників газових господарств України "Блакитний вогник", де здобуває блискучу перемогу.

Пізніше "Барви" продовжують випуск своїх альбомів. На аудіокасетах виходять такі альбоми як: "Танці1", "Танці2", "Тили-тили", "Вип'ємо куме", "Під веселий настрій", "Погадаю собі", "Вам даруєм", "Колядки".

10 серпня 1998 року федерація профспілок України присвоює гурту "Барви" звання "народний самодіяльний колектив профспілок України".

Гурт далі продовжує свою концертну, весільну, а також студійну діяльність. Виходять в світ нові альбоми та колядки. В 2000 році гурт "Барви" стає лауреатом 2-ї, а в 2003 – 1-ї премії фестивалю "Блакитний вогник" (м.Київ).

В 2003 році гурт приймає участь в урочистому концерті, присвяченому відкриттю нового храму Вознесіння Христа на Левандівці, продовжує весільно-розважальну діяльність, а також веде активну студійну роботу по випуску нових аудіоальбомів.

Побачили світ такі альбоми як: "Було тепле літо", "На канари", "А в селі є ріка", "Веселімось", "Дайте музиці горілки", "Люди їдуть по ліщину", "Нам сі так хтіло", "Моя панночка", "Як я колись був кавалер", "Фіра колєгів", "Стара баба як холєра", "Не сумуй", "Ех забава", "Била жінка чоловіка", "Гоп-гоп", та інші.

На даний момент "Барви" успішно продовжують творчий шлях і завжди будуть раді допомогти в музичному оформленні Вашої забави.

Склад гурту:

  • Михайло Тріль: вокал,клавіші
  • Юрій Осипчук: клавіші,вокал
  • Володимир Пікулицький: баян,вокал
  • Дмитро Мельник: духові,вокал

Сторінки в інтернеті:
  • Гурт Барви - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 А я знайшов другую
 (оригінал)
М. Тріль / М. Тріль не вказано     7764
 Ви не стійте, хлопці, збоку Гурт Барви / Гурт Барви не вказано     483
 Дівчино, я мрію Гурт Барви / Гурт Барви не вказано     380
 За татові мозолі
 (Вітер віє, віє)
Гурт Барви / Гурт Барви не вказано     848
 Іра, Ірина, Іруся Гурт Барви / Гурт Барви не вказано    37134
 На Україні я родилася (народна пісня) не вказано     10029
 Погадаю собі М. Тріль / М. Тріль не вказано     521
 Полин-трава
 (Ти мені снишся кожен вечір)
Гурт Барви / Гурт Барви не вказано     3890
 Руку дай мені М. Тріль / М. Тріль не вказано     6826
 Сніг на зеленому листі М. Ткач / О. Білаш не вказано       30760
 Шумів ляс (народна пісня) не вказано     363
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  24.02.2016
Відредаґовано: 29.08.2018
Переглядів: 5632



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3322.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB