На головну сторінку

Біла Ніч




Перейти до списку пісень >>

Засновано: 23.09.2013
Місце заснування: смт. Підволочиськ

Історія

Все починалось у невеличкому містечку Підволочиськ. Двоє любителей рок-музики зустрілись у своїх вподобаннях, що привело до спроб написання одного проекту. Це було початок зими 2012 року. Та, на жаль, різні проблеми не дали цьому статись. Гурту як такого не існувало. Музикант і вокаліст Олег Сторожук, вів свою творчу діяльність у своєму навчальному закладі, разом із ще декількома музикантами.

Рання історія:

2013 рік для гурту став початком їхньої історії. Протягом літа та початку осені були написані і скомпоновані 5 пісень, які пізніше отримали своє життя у альбомі "Небо". Невеличкий дебютний альбом, що мав своє розповсюдження у просторах інтернету. Короткочасні зустрічі учасників гурту народжували нові композиції. На-жаль склад гурту був не повний і часу як такого для творчості було мало, тому й прогрес запису був відчутно повільним. White Night офіційно існує з середини осені.

До того дует мав назву ПараDies і не мав ще можливості проявлення чи запису своєї творчості. Пізніше з'явилась можливість запису, але було вже обмаль часу, так як наблизилась осінь і учасники були більш заклопотані навчанням, роботою. Мінялись плани, змінилась назва гурту. Спершу гурт був пере-названий на ParaDise, більш граматично правильну назву, а й згодом у дискусіях отримав свою теперішню назву White Night (Біла Ніч).

Рік 2013 - початок:

Свій початок альбом "Небо" бере ще з кінця літа 2013 року, коли Олег та Володя вирішили створити гурт, та записувати власні творіння, але на той момент у репертуарі було лише 4 композиції: Боятись Не Треба; Небо; 31; Музика Весни. Саме в такому порядку були написані перші треки. Згодом, після запису "Музики Весни" та Боятись Не Треба", з'явилась у розробці ще одна пісня - "Мала". Ближче до нового року під кінець 2013-го року, світ побачила і пісня "31", що була у записі близько 2-х місяців. Згодом у січні 2014-го року, Біла Ніч записали треки "Небо" та "Мала", що дало друге дихання на написання наступних треків. Останній трек альбому був одним із більших проблем гурту. "Ангел" писався протягом 6-ти місяців. А вже ближче до липня 2014-го року, композиція була записана, та офіційно завершила перший альбом.

Перший альбом - "Небо" (2013-2014 роки) та презентація першого альбому - 2014 рік:

У липні 2014 року, коли альбом "Небо" вже майже був завершений, гурт вирішив за власні кошти та сили організувати презентацію свого першого альбому у місті Тернопіль. Спершу був розроблений дизайн та трек-лист альбому, куди ввійшли дві музичні вставки на початок та закінчення трек-листу, що в загальному дало 8-м композицій. Пізніше, учасники гурту вирішували де відбудиться сама презентація альбому. В кінцевому висновку було вирішено виступити на перехресті вулиць Гетьмана Сагайдачного та Валової біля пам'ятника Івну Франку, що у тернополі. Закупившись дисками та коробками для них, за власні кошти Олег та Володя роздрукували та зробили 20 примірників. 23 серпня 2014 року гурт "Біла Ніч" презентувала свій перший альбом. В звучанні акустичної гітари прозвучали усі власні композиції та декілька каверів інтерпретованих у власній обробці. У гурту була своя група підтримки та декілька фотографів для фото репортажу.

Затишшя та початок 2015-го року:

Після випуску альбому "Небо" в гурті стався своєрідний творча криза. На наступний альбом не було ні матеріалу ні ідей. А новий навчальний рік знову розділив "Білу Ніч". Через навчання та особисті проблеми, спілкування між учасниками майже зникло. Ближче до грудня 2014-го року з'явилась ідея почати роботу над новим альбомом, та у альбома ще навіть не було і назви як і треків. Перший трек який з'явився у ньому став "Волів Би Бути Я На Волі" що був записаний ще на початку 2014 року.

Настав 2015 рік. "Біла Ніч" зразу ж стартувала із двома новими треками та заявкою на назву альбому. "Тіні Ночі" - це початок для нового проекту, відродження та продовження діяльності гурту.

В січні цього ж року гурт отримав запрошення на концерт присвяченний Дню Злук, що відбувся в Підволочиському РБК 22 числа. "Біла Ніч" виступила з піснею із першого альбому "Небо" - Музика Весни. Заспівавши в живу, хоч і під написаний мінус (при відсутності інших музикантів та апаратури) учасники гурту отримали запрошення на інтерв'ю до місцевої та обласної газет. Так "Біла Ніч" трішки дала відблиск у ЗМІ.

А вже у лютому була записана ще одна композиція для альбому "Тіні Ночі". Трек під назвою "Почорнівші Очі" був чимось новим у стилі та манері виконання гурту. Щось схоже на Post-Rock прорізалось у нових мотивах. Це дуже вплинуло на подальші написання. Так вже 4-ий трек цього альбому був записаний практично у цьому стилі.

Біла Ніч:

  • Олег Сторожук - вокал, гітара
  • Володимир Лозинський - бек-вокал, бас-гітара

Сторінки в інтернеті:
  • Біла Ніч - офіційна сторінка
  • http://vk.com/white_night_rockband

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 31 В. Лозинський / О. Сторожук не вказано     737
 Весна О. Сторожук / О. Сторожук не вказано     347
 Почорнівші очі В. Лозинський / О. Сторожук, В. Лозинський не вказано     309
 Сон В. Лозинський / О. Сторожук, В. Лозинський не вказано    889
 Хаос Я. Андрієнко / О. Сторожук не вказано     390
 Я чую кроки Я. Андрієнко / О. Сторожук не вказано     657
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Oleg  17.04.2015
Відредаґовано: 14.07.2015
Переглядів: 1330



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/3230.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB