На головну сторінку

АнгеліЯ



АнгеліЯ - яскрава творча особистість, талановита співачка, композитор, поетеса і телеведуча Першого Національного телеканалу (увійшла в 20-ку кращих фіналістів Національного Відбору Єробачення 2013 в Україні)

Перейти до списку пісень >>

Народилась: 07.09.1985
Місце народження: Україна, Київ

Біографія

АнгеліЯ є яскравою творчою особистістю. Почавши свій музичний і творчий шлях з юності, на професійну сцену вийшла вже у 16-ть років. З 2002 року АнгеліЯ працює на музичній студії звукозапису "Мікс", створює і записує перші авторські пісні. В цьому ж році поступає в Київський національний університет культури і мистецтв на факультет "Естрадний Спів", починає співпрацювати з такими народними артистами і талановитими викладачами, як Алла Попова і Фемій Мустафаєв. У 2003 році АнгеліЯ стає членом творчої Спілки "Асоціація діячів естрадного Мистецтва України", її авторські пісні вже звучать на радіо "Промінь" і "Мелодія". На протязі навчальних років АнгеліЯ приймає участь у святкових концертах "Київського національного університету культури і мистецтв", "Національного Авіаційного Університету" і "Національної Академії Управління". Співачка проходить концертну практику від Палацу Культури "Росток" і випускає свій перший музичний альбом під назвою "Перша Пластинка", в який увійшли одинадцять авторських пісень. Також АнгеліЯ виступає в столичних клубах і ресторанах, дає свої перші сольні концерти і стає лауреатом міських і міжнародних конкурсів.

У 2007 АнгеліЯ успішно закінчує "Київський національний університет культури і мистецтв"" і отримує повну вищу освіту за спеціальністю "Музичне мистецтво" (кваліфікація: артист-вокаліст, викладач). Після закінчення університету співачка продовжує активну професійну діяльність, записує нові пісні, приймає участь у концертах і фестивалях.

Вже у 2009 році АнгеліЯ збирає команду однодумців, випускає сингл "На Крилах Любові", знімає дебютний кліп на пісню "Ти його знайди", бере участь у відборі "Нова Хвиля 2009" і в міжнародному молодіжному фестивалі сучасних мистецтв "Сесія 2009", на якому займає 2 місце в номінації "Вокал" (глава жюрі – Ян Табачник). Літом цього ж року АнгеліЯ вирушає в свій перший концертний тур по містах Криму, дає 15 сольних концертів тепло прийнятих публікою. Після вдалого концертного туру співачка їде до Мінська і стає лауреатом міжнародного телевізійному конкурсу Atlantic Breeze.

2010 рік для Ангелії розпочався дуже яскраво, успіхом увінчалася участь в конкурсі "Я - Зірка" на Music Радіо, вже в першому етапі співачка займає призове місце. Композиції "Ти його знайди" і "Весна" увійшли в CD- збірки цього популярного проекту. Також в рамках цього проекту АнгеліЯ взяла участь в культурній програмі "Музика об'єднує людей": виступила на одній сцені з Chris Norman (Великобританія), E-type (Швеція), In-grid ( Італія ), Чайф (РФ). В цьому ж році АнгеліЯ випускає хіт про соціальні мережі "В Контакті ми", який увійшов до популярних музичних збірок: "Золотий Грамофон", "Краще на Europa plus", до однойменної збірки "В Контакті Ми" та інші. На цю пісню знятий яскравий і оригінальний кліп, який гідно оцінили фани співачки.

На протязі 2011 -2012 років АнгеліЯ активно знімається в телевізійних шоу і програмах, бере участь у великій кількості святкових концертів на Першому Національному Телеканалі, на Площі Незалежності і в Палаці "Україна" (м. Київ). Бере участь в проекті "Наша Пісня" (Батл Шоу), в Телемарафоні "Рекорд Гіннесу", стає Спеціальним гостем Україно-Грузинського проекту "10+10", виступає на головній сцені Фана-Зони Чемпіонату Євро 2012, а також неодноразово виступає в програмах "Фольк Music", "Віра. Надія. Любов" тощо. Протягом цих двох років АнгеліЯ випускає 10 синглів, які входять в популярні збірки і звучать на радіостанціях України і Росії, презентує два нові кліпи на пісні "I Am 2011" і "Ти Мій". Також разом зі своєю командою АнгеліЯ проводить концертні тури по Італії і Німеччині, в яких дає сольні концерти для українських общин. А в березні 2012 року АнгеліЯ стає телеведучою і співавтором розважальної програми на Першому Національному телеканалі "Night Шоу на Першому".

АнгеліЯ є дуже цілеспрямованою особистістю, тому неодноразово вона бере участь в Національних відборах "Євробачення", і нарешті в 2013 році вона входить в кращу 20-ку фіналістів національного відбору "Євробачення 2013" в Україні з піснею "Love Is Life". На російськомовну версію цієї пісні під назвою "Душа Устала" АнгеліЯ знімає кліп і презентує його на початку 2013 року. Навесні цього ж року АнгеліЯ проводить два концертні тури по західній Україні з концертними програмами "Все Збудеться!" і "Зцілення Любов'ю".

За активну і успішну творчу діяльність АнгеліЯ неодноразово нагороджувалась цінними подарунками, грамотами і подяками.
Сторінки в інтернеті:
  • АнгеліЯ - офіційна сторінка
  • АнгеліЯ - офіційна сторінка
  • http://www.facebook.com/singerAngeliya
  • http://www.youtube.com/user/AngeliyaOfficial

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Христина Т.  10.07.2013
Відредаґовано: 20.07.2013
Переглядів: 1221



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2994.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB