На головну сторінку
Дізнатися більше

ENCORE



...Закрийте очі!..Чуєте шалений такт серця? Чуєте нестримний крик душі?.. Так звучить їхня музика. У кожному рядку ви знайдете свої історії, свої мрії і свій біль. Ці пісні пульсують у їхніх жилах для тих, хто загубив себе серед чужих. Для тих,хто хоче вилікувати свої рани...Для тих.хто шукає істинний шлях серед загублених доріг... Їхня музика для тих,хто хоче звільнитися з клітки... і жити!..

...Чотири вільних серця… І одне життя…Життя "ENCORE".

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2008
Місце заснування: Сокиряни, Чернівецької області

Історія

Гурт засновано у 2008 році, хоча історія розпочалася ще за довго... Кожна рок-команда на шляху свого становлення долає чимало перешкод. Наш гурт не є виключенням. Нас постійно переслідували проблеми з репетиційними базами, не вистачало музичного приладдя та з часом усе стало на свої місця. Зовсім різні музичні уподобання учасників та прагнення створити щось нове, що не підвласне стандартам, сформувало власне оригінальне звучання гурту, викарбувало власний стилістично широкий діапазон творів, що знайшли своє вираження у лавах альтернативного року та авангарду.

Сьогодні музика ENCORE спроможна зазирнути у душу кожного, хто скуштував всі сторони життя, є своєрідним агресором проти байдужості, марнотратства, та зрештою, проти самих себе. Є приводом порадіти життю та віддушиною для розбитих сердець, нерозділеного кохання, політичних, соціальних та побутових проблем. Вона спонукає знаходити в собі силу та віру в нове життя. Вона є невід'ємною матерією поміж злетів і падінь. Енергетика ENCORE заряджає оптимізмом. Тексти є виключно україномовними, що додає особливого мелодизму пісням гурту. Творчість ENCORE – це справжня музика - душевна істерія, що навіяна життєвими шляхами кожного з учасників гурту.

На рахунку нашого гурту: участь у відбіркових турах на фінал фестивалю "Відродження" в м. Чернівці 2008, 2009, 2010 ,2011 років та у фіналі 2009 року; участь у відбіркових турах на фінал фестивалю "Червона Рута" в м. Чернівці та в м. Києві. (2008, 2009); участь у рок-фестивалі "Ковчег"-2008, 2009, 2010 в м. Сокиряни.; сольний концерт в БК м. Сокиряни (13.08.2011); виступ на святкуванні 20-ї річниці Незалежності України в м. Сокиряни; вечір альтернативного року в Pub 34 в м. Чернівці.

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввела: alina_ukraina  16.11.2012
Відредаґовано: 07.12.2012
Переглядів: 518



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2853.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB