На головну сторінку

МелОрі




Перейти до списку пісень >>

Альбоми:
  • Злітна смуга

Засновано: 2011
Місце заснування: Київ

Адреса: Київ

Історія

...Відірватись від землі, поринути в безмежність, розчинитися в хмарах і впасти на трави теплим дощем...Гурт "МелОрі" існує на грані двох світів - ілюзіїї та реальності, привносячи свіжий подих, проривая монотонність і преземленність існування. Ця музика саме для тих, хто цінує справжні почуття! Мелодійний український рок від "МелОрі" подарує Вам заряд позитивної енергії через свої пісні, наснагу для втілення власних ідей і філософських роздумів.

Датою народження гурту можна вважати квітень 2011 року, коли випадково через спільного друга познайомились Міша і Діма. В розмові про спільний інтерес - Музику, народилась ідея створення спільного колективу.

На той час ні один ні другий не мали уявлення з чого починати, так як ніколи не грали в гуртах. Позбирали мінімально необхідне обладнання радянського виробництва, що довго припадало пилом на шафах, завезли його в підручний гараж, і вже 15 травня зібрались на першу репетицію. Спочатку грали пісні Цоя, але метою було грати свій матерал, який в той час активно створювався. Через 5-6 репетицій вдвох стало нудно, і почався пошук однодумців за допомогою Всесвітньої мережі. Так відгукнувся басист Юрій. Проблема була в тому, що він ніколи не грав на бас-гітарі, але хотів навчитись. Так почали грати втрьох. Через кілька днів познайомились з клавішником-аранжувальником Ігорем. На той час гурт мав вже кілька пісень і Ігор завзято прийнявся до роботи над аранжуванням. Потім з'явився барабанщик-мультиінструменталіст Вова, який згодом і став основним аранжувальником гурту. Так в кінці червня МелОрі мав повний склад.

Почалась активна робота над піснями. Через місяць з особистих причин гурт залишає Ігор. Та вакантне місце довго не пустувало. Його зайняла давня подруга Володимира Даша. Вона принесла пісням гурту своє бачення, що вплинуло на їх звучання. Далі пішла активна робота над існуючим матеріалом, писались нові пісні. Навесні 2012 гурт почав роботу над студійними записами. Прийнявши участь в записі перших пісень, гурт залишив басист Юрій. Його місце (в якості сесійного) зайняв чудовий музикант Михайло, який, не дивлячись на малий відрізок часу перебування в гурті, зробив багато для його розвитку.
Сторінки в інтернеті:
  • МелОрі - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Нульове кохання МелОрі / МелОрі Злітна смуга     380
 Серед днів і ночей МелОрі / МелОрі Злітна смуга     292
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  13.10.2012
Відредаґовано: 13.10.2012
Переглядів: 885



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2823.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB