На головну сторінку
Дізнатися більше

Крапка




Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2009
Місце заснування: м. Запоріжжя

Історія

Гурт "Крапка" із Запоріжжя є цікавим та непередбачуваним колективом, який у своїй музиці стилю етно-хоп поєднав непоєднуване. Акустичний рок філігранно переплітається з потужними зубодробильними афроритмами, тендітно доповнюючись кремезним фолком, органічно зливаючись в одне з депресивним блюзом та вогняно-веселим хіп-хопом...

Колектив засновано у Запоріжжі 2009 р.: одного весняного дня в задимленому кабінеті зібралося троє абсолютно різних людей, з різними музичними смаками, поглядами, ставленням до життя та власною філософією і музичним багажем. Одразу ж почали сперечатися і сваритися. Так продовжується і до нині, але в тих пекельних творчих сварках народжується те, що люди називають етно-хопом, або ж українізованим варіантом стилю world-music.

За два роки гурт відвідав левову частку музичних фестивалів. Граючи акустичну музику, Крапка стала бажаним гостем на реп (Hip-Hop революція), рок (Rock & Ball, Тарас Бульба), етно (Підкамінь) та, навіть, jazz-фестивалях (Jazz-Koktebel).

Влітку 2011 р. світ побачив дебютний диск гурту - "ЖИВИЙ". Платівку було видано через компанію Comp-music. Восени 2011 р. гурт підтримав ініціативу проекту http://homezoo.com.ua, присвятивши йому сингл "Земля". Крапка стала першим гуртом з Запоріжжя, хто потрапив у якості артистів на фестивалі Jazz Koktebel 2011 та Фестиваль Української культури в Польщі.

Восени 2011 р. гурт відправився у живий-тур з презентацією першої платівки. Але слід зазначити, що будучи ненормальними та трішечки етнічно-навіженими романтиками, у тур гурт відправився виключно на поїздах та автобусах. За 23 дні музиканти відіграли 20 концертів в Україні та Молдові. Без власного транспорту, подорожуючи електричками та ночуючи під час переїздів.

Навесні 2012 р. за музичною премією Night club music awards Крапка перемогла в номінації РОК-гурт 2012 року в м. Запоріжжі. Влітку 2012 р. було закінчено роботу над другою платівкою "Хрестики й нулі".

Крапка:

  • Тарас Василенко - гітара, вокал, губна гармоніка
  • Дмитро Чугаєвський - дарбука, джембе, кахон, маракаси, перкусія
  • Тарас Білка - сопілки, дримба, речитатив, окарини, жалійки, діджеріду, бансурі, коза-дуда, берімбау

Сторінки в інтернеті:
  • Крапка - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Де не були ми Крапка / Крапка не вказано     834
 Полум’я Крапка / Крапка не вказано     614
 Я - Українець Крапка / Крапка не вказано     1605
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  27.07.2012
Переглядів: 971



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2733.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB