На головну сторінку

Скрудж




Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2004
Місце заснування: Чернігів

Історія

2004 року в місті Чернігів було засновано гурт "Скрудж". Будучи у віці 13-ти років після прослуховування пісень Nirvanu, Євген Бондаренко (тепер вокаліст і гітарист Скруджу) вирішив створити свій гурт. Він почав створювати різні проекти, напевно, невдалі, до того часу, поки не зустрів цікавої людини з ірокезом на голові (Юрко "Утюг") з бас-гітарою за плечем. На той момент вже був барабанщик з минулих невдалих проектів (Костянтин Прищепа). Так почалися репетиції у Юрка в дома... Євген завжди черпав натхнення з дитинства, та слухав переважно ґранж - тому назва має бути пов'язана і з дитинством, і з ґранджем - так з'явилася назва гурту - Scrudg...

2005 р. гурт записав англомовний демо-альбом "Make it". 2006 р. хлопці змінюють назву на СкруDG, оскільки починають співати українською мовою (ця назва – це симбіоз двох назв, україномовної Скрудж та англомовної Scrudg). Взимку 2007 р. було знято дебютний кліп на пісню "Хей бой" (режисер - Віктор Придувалов). Через рік (взимку 2008 р.) було відзнято другий кліп гурту на пісню "Don't wait for me" (режисер - Вадим Ярмоленко). Улітку 2009 р. було знято любительський кліп на пісню "Сни" (режисер - Віталій Молчанов).

2010 р. гурт взяв участь у конкурсі "Свіжа кров" від Djuice на телеканалі М1, де дійшов до 1/4 фіналу. У листопаді 2011 р., для легшого сприйняття, гурт вчергове змінює свою назву, на цей раз на Скрудж (англійське написання Scroodge). І цього разу остаточно :-)

4 листопада 2011 р. на лейблі Lavina Digital у цифровому форматі вийшов дебютний студійний альбом під назвою "Пудра". 11 грудня 2011 р. відбулася інтернет-презентація нового кліпу на пісню "Я сумую" (режисер - В. Молчанов).

"Скруджі" були учасниками "Червоної Рути" (фіналісти); "Зірки" (телешоу, відбір Євробачення); "Чайки" (головна сцена); "Beatles fest" (Євпаторія); "Be free" (Білорусь); "Global battle of the band" (2005 р. -2007 р.); "Євробачення" (сцена №2); "Свiжа кров" (телешоу, канал М1, чверть фіналісти); "DJUICE ADRENALIN" (2005 р., 2006 р., 2007 р., 2008 р.)...

Гурт виступав на одній сцені поряд з: С.К.А.Й., Green Grey, ТНМК, ВВ, ДДТ, Тартак, Бумбокс, Гайтана, Н. Могилевська... Також Скрудж брав участь у збірках: "Ре:еволюція" (2008 р.), "Слухай ЧЕ" (2009 р.).

Скрудж:

  • Євген Бондаренко - вокал, гітара
  • Юрій Демиденко – бас
  • Костянтин Прищепа – барабани

Джерело: http://rock.lviv.ua/band/1055/
Сторінки в інтернеті:
  • Скрудж - офіційна сторінка
  • Скрудж - офіційна сторінка
  • Скрудж - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 В болю є смак Скрудж / Скрудж не вказано     769
 Все, лети Скрудж / Скрудж не вказано     432
 Ілюзія Скрудж / Скрудж не вказано     463
 Моя душа Скрудж / Скрудж не вказано    905
 Сни Скрудж / Скрудж не вказано     542
 У тебе так багато мрій Скрудж / Скрудж не вказано     692
 Хей, Джонні Скрудж / Скрудж не вказано     628
 Я сумую Скрудж / Скрудж не вказано     1499
 Я тебе знайду Скрудж / Скрудж не вказано     598
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  23.12.2011
Відредаґовано: 23.12.2011
Переглядів: 1823



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2578.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB