На головну сторінку

Mirami



Група Mirami – запальний, енергійний, позитивний колектив, створений для того, щоб дарувати приємні враження своїм прихильникам. Назва групи невипадкова. З іспанської "Mira mi" означає "подивись на мої…". І можна сказати з впевненістю, що дівчатам є що показати не тільки Україні, але й цілому світу. Група поєднала у собі дівочу красу і хороші вокальні дані. Це один із не багатьох випадків у шоубізнесі, коли не тільки є на що подивитись, але й є що послухати.

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2010
Місце заснування: Львів

Історія

Проект Mirami був заснований у 2010 році продюсером, композитором, аранжувальником Андрієм Бакуном (Andrew Bakun). Його неоціненний досвід та допомога колег Олександра Дуди (Alex Hitch), Олега Ковальського (Olav Hike) та Петра Гузара (Peter Cliff) дали можливість зробили проект, якого вже давно чекали тисячі прихильників танцювальної музики. І це був вибух в "dance індустрії" не тільки України, а й країн Європейського союзу.

Саме правильно підібрана професійна команда дала можливість стати окремою творчою одиницею в шоу-бізнесі і не бути схожими на інші колективи.

Оригінальність підходу була й у виборі учасниць. Після довгих кастингів першою була відібрана Юля – співачка, філолог, журналіст, яка крім всього вище переліченого брала участь у конкурсах краси. В майбутньому теж журналіст, а зараз ще одна учасниця – Яна. Потяг до чогось нового зробив із дівчини професійну модель та співачку. Третю учасницю, Марту у 2011 році змінює білявка Оксана. Образ блондинки викликає у продюсерів відчуття завершеності картини і Mirami в повному складі та з новими силами приступає до запису дебютної платівки.

"Сексуальна, небезпечна", - ці слова, мабуть, знає кожен...

Саме з хітом "Сексуальна" колектив увіравася в радіоприймачі та на телеекрани України. Дебютний кліп Міrami знімає разом з відомим репером VovaZiLvova і презентує його на всеукраїнському музичному каналі M1. Понад два місяці пісня тримається на передових позиціях хіт-параду Coolbaba.cc і стає напрокручуванішим треком на радіостанціях.

Професіоналізм у музиці та на сцені одразу помітили перебірливі у своїх смаках жителі Європи. І ось "Сексуальна" запалює танцювальні майданчики Польщі, Чехії, Словакії, Литви, Німеччини, Естонії, Латвії, а також Росії та Білорусії.

В європейських хіт-парадах стовідсотковий хіт Mirami залишає позаду виконавців з Італії, Німеччини, Франції, США. Передові позиції в світових чартах ставлять колектив на рівень з найпопулярнішими світовими виконавцями.

"Сексуальну" починають ставити в свої ефіри неприступні для початківців радіостанції: Free Radio (Чехія), ESKA (Польща), RMF Maxxx (Польща), Оpen.FM (Польша). А телеканали Bridge TV (Росія), RuSong TV (Росія), ESKA TV (Польща), Viva Polska, MTV Polska, 4FunTV (Польща), MCM (Франція) беруть хіт Mirami в ротацію.

І коли український текст пісні співає уже вся Європа, Mirami запрошують на неоднозначну подію у світі польського шоубізнесу - підсумковий концерт "Hity na czasie 2011" ("Актуальні хіти 2011"), який організовує радіо ESKA. Більш як сто тисяч людей на площі, та кількаміліона аудиторія біля телеекранів спостерігали за виступом дівчат та співали разом з ними "Сексуальна, небезпечна"!

Після такого напруженого графіку група Mirami уже готує нове відео на пісню "Miramiмania". Це буде другий сингл з дебютного альбому, який колектив планує видати в серпні 2011 року.
Сторінки в інтернеті:
  • Mirami - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Інстинктивно А. Бакун / А. Бакун не вказано    494
 Сексуальна Вова зі Львова, Mirami / Вова зі Львова не вказано    50418
 Я з тобою... А. Бакун / А. Бакун не вказано     570
 Я малюю А. Бакун / А. Бакун не вказано     11031
 Amore Eh Oh! А. Бакун / А. Бакун не вказано    615
 Amour А. Бакун / А. Бакун не вказано    12555
 Miramimania О. Дуда / А. Бакун не вказано    2701
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Yurk0  17.12.2011
Відредаґовано: 21.12.2011
Переглядів: 4528



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2569.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB