На головну сторінку

Владислав Лєлюшкін



Владислав Лєлюшкін
Авторське подання
Співучий син України
Соліст вокальної студії імені народного артиста України Віктора Шпортька "СОЛОВ'ЇНА УКРАЇНА"Володар Гран-Прі Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів ,

переможець телевізійних проектів "Караоке на Майдані" та "Крок до зірок"(з березня 2012 року - ведучий "Крок до зірок"), стипендіат Голови київської міської державної адміністрації Олександра Попова та Президентського фонду Л.кучми "Україна" володар Гран-Прі Міжнародного телевізійного дитячого фестивалю "ПІСЕННЕ ДЖЕРЕЛО 2012", Всеукраїнського фестивалю сучасного романсу "ОСІННЄ РАНДЕВУ 2012", Міжнародного телевізійного дитячого фестивалю "Чорнобаївські зорепади", Всекраїнського телевізійного фестивалю фестивалів "СОЛОВЕЙКО УКРАЇНИ", Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Київ Арт Тайм".

Перейти до списку пісень >>

Народився: 04.10.2001
Місце народження: Київ
Адреса: 02002, Україна, м.Київ, а/с 11

Біографія

Народився – 04.10.2001 року в м. Києві.

До 2011 року професійно займався карате та футболом – зараз нападаючий у футбольному клубі "ПАРМА", визнаний найкращим форвардом серед дітей 2001 року народження. У середній загальноосвітній школі №307, де навчається Владислав музичний керівник розпізнала дуже добрі вокальні дані і направила до заслуженої артистки естрадного мистецтва України Оксани Борисівни Голуб (http://www.pisni.org.ua/persons/1735.html), яка працює зав.відділом естрадного співу Дитячої школи мистецтв №7 при Київській муніципальній академії танцю ім. С.Лифаря. Звичайно, із оформленням до Оксани Борисівни були проблеми, у зв'язку із браком місць. Але побачивши здібності Владислава і відмітивши хороші природні вокальні дані Оксана Борисівна взяла його на навчання у жовтні 2010 року.

Першим виступом Владислава була участь у Міжнародному телевізійному дитячому пісенному фестивалі "ПІСЕННЕ ДЖЕРЕЛО" (смт Сторожинець, Чернівецька обл.) на початку березня 2011 року із піснею "ВАРТО ЧИ НІ?" (О.Пономарьова). Звичайно виконавши її він просто зачарував журі, але, враховуючи те, що пісня доросла, журі присудило 3 премію і направило до 1/8 фінала телевізійного конкурсу "КРОК ДО ЗІРОК". Не спиняючись на досягнутому Владислав їде на Міжнародний дитячий телевізійний фестиваль "ЧОРНОБАЇВСЬКІ ЗОРЕПАДИ" (смт Чорнобай, Черкаська обл.) із піснею П.Мрежука (http://www.pisni.org.ua/persons/267.html) на вірші В.Крищенка (http://www.pisni.org.ua/persons/98.html) "Я – УКРАЇНИ СИН" де виборює 1 премію. По результатам відбору журі з легкої руки голови журі народного артиста України М.Гаденка (http://www.pisni.org.ua/persons/88.html) та народного артиста України В.Шпортька (http://www.pisni.org.ua/persons/382.html) його відразу переводять з 1/8 в ¼ фінала телевізійного конкурсу "КРОК ДО ЗІРОК".

У травні (01 травня) він бере участь у телепроекті "КАРАОКЕ НА МАЙДАНІ" де здобуває перемогу над дорослими.

У червні 2011 року відбувається ¼ фінала – умова – пісня про казкового героя або пісня із мультфільму, де з великим успіхом Владислав виконав пісню Ю.Шутенко на вірші Р.Скиби "ДЖИНСОВИЙ СЛОН", навіть народна артистка А.Попова (http://www.pisni.org.ua/persons/874.html) відмітила, що в такому віці такої дикції, як у Владислава вона не чула і подякувала викладачеві.

У липні місяці Владислав був запрошений в якості гостя виступити на зустрічі Президента України Леоніда Кучми із послом республіки Білорусь (http://www.kuchma.org.ua/fund/media/433/), при чому умовою для участі було виконання будь-якої пісні про Білорусь. Буквально за півтори доби була вивчена пісня О.Пахмутової на вірші О.Добронравова "БЕЛОВЕЖСКАЯ ПУЩА", яка була виконана у парі із піснею "Я – УКРАЇНИ СИН". Після виступу Владислав стає улюбленцем Л.Д.Кучми.

У вересні місяці Владислав бере участь у Міжнародному фестивалі сучасного романсу "ОСІННЄ РАНДЕВУ" (м.Миргород), де із піснею Т.Петриненка (http://www.pisni.org.ua/persons/22.html) "ПІСНЯ ПРО ПІСНЮ" здобуває знову 1 пермію. Бере участь у зйомках телевізійного фільму-концерту "ОСІННЄ РАНДЕВУ", який транслювався на ДТРК "Всесвітня слуюба "УТР".

На початку жовтня 2011 року бере участь у складі ТЕАТРУ – СТУДІЇ ЕСТРАДИ Заслуженої артистки естрадного мистецтва України Оксани Голуб у благодійному концерті Благодійного фонду "БОГУСЛАВ" до Дня людей похилого віку у місті Богуслав Київської області.

Також у жовтні відбувається ½ фіналу і фінал телевізійного конкурсу "КРОК ДО ЗІРОК" де у парі із піснею "Я-УКРАЇНИ СИН" (½ фіналу – український хіт) він виконує пісню Алана Мерріла з українським текстом Оксани Голуб "ВІДЧУЙ РОК-Н-РОЛ" (фінал – світовий хіт українською мовою) та здобуває 1 місце.

На осінніх канікулах Президентський Благодійний фонд Л.Д.Кучми "УКРАЇНИ" проводить Всеукраїнський телевізійний фестиваль фестивалів "СОЛОВЕЙКО УКРАЇНИ", де Владислав із піснями "Я УКРАЇНИ СИН" і "ВІДЧУЙ РОК-Н-РОЛ" виборює 2 місце(http://www.kuchma.org.ua/fund/media/464/) (http://www.kuchma.org.ua/fund/media/466/).

На прикінці листопада Владислава Головне управління культури м. Києва запрошує Владислава взяти участь у концерті "ДИТЯЧА ФІЛАРМОНІЯ" (Київська національна філармонія).

04 грудня 2011 року Владислав бере участь у творчому вечорі Героя України, професора, заслуженого діяча мистецтв України, поета-пісняра, Першого Голови НБУ, почесного президента "ПРОМІНВЕСТБАНКУ УКРАЇНИ" Володимира Матвієнка (http://www.pisni.org.ua/persons/1946.html) "ПЛАНЕТА МОЇХ НАДІЙ", де виконує заглавну пісню та пісню "КОЗАЦЬКА ДОЛЯ" (музика Л.Попернацького (http://www.pisni.org.ua/persons/917.html).

06 та 07 грудня – бере участь у складі переможців телевізійного конкурсу "КРОК ДО ЗІРОК" у концертах М.Поплавського (http://www.pisni.org.ua/persons/1414.html) "ШОУ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ".

12 грудня – Владислав запрошується Президентським Благодійним фондом Л.Д.Кучми для участі у концерті стипендіантів фонду на честь дня народження фонду (http://www.kuchma.org.ua/fund/media/486/)– де він у спроводі Національного оркестру народних інструментів п/к народного артиста України В.О.Гуцола із піснею "Я – УКРАЇНИ СИН" відкриває урочистості.

Також у грудні, напередодні новорічних свят – Владислав разом із своїм викладачем заслуженою артисткою естрадного мистецтва України Оксаною Голуб записує у дуеті пісню "ЦЕЙ НОВИЙ РІК" (музика І.Рудого, слова О.Голуб), яка користується неабиякою популярністю і з'являється в ефірі не тільки Радіоефіру, а і телебачення на самий Новий рік 01 січня 2012 року о 10 ранку на ДТРК "Всесвітня служба "УТР" у програмі "З Новим Роком Україно! Тобі, твої діти!".

З березня 2012 року стає ведучим телевізійного проекту "КРОК ДО ЗІРОК" (http://www.krokdozirok.com/veduchi/8.htm).

04 березня 2012 року бере участь у концертній програмі "ГОЛОС ДИВОКРАЮ" який проходив під патронатом Героя України Володимира Матвієнка у м.Коростень Житомирської області.

Наприкінці березня 2012 року бере повторно участь у Міжнародному дитячому телевізійному фестивалі "ЧОРНОБАЇВСЬКІ ЗОРЕПАДИ 2012", де виборює 1 премію.

У травні 2012 року повторно бере участь у Міжнародному дитячому телевізійному фестивалі "ПІСЕННЕ ДЖЕРЕЛО 2012", де нарешті виборю Гран-Прі із піснею Мар'яна Гаденка "МУЗИКО МОЯ...", становиться степендіантом Голови Київської міської державної адміністрації Попова Олександра Павловича та бере участь у концерті присвяченому 15-річчю "КРОК ДО ЗІРОК" на головному концертному майданчику України у НП "УКРАЇНА".

У вересні знову бере участь у Всеукраїнському фестивалі сучасного романсу "ОСІННЄ РАНДЕВУ" (м.Миргород) де нарешті здобуває Гран-Прі.

03 березня 2013 року бере участь у концерті присвяченому 75-річчю Володимира Павловича Матвієнко у Київському Національному театрі оперети.

04 квітня 2013 року бере участь у концерті свого викладача – заслуженої артистки естрадного мистецтва України Оксани Голуб присвяченому 30-річчю від Дня народження та 10-річчю педагогічної діяльності.

У травні 2013 року Владислав стає переможцем Всеукраїнського фестивалю – конкурсу "ОБДАРОВАНІ ДІТИ УКРАЇНИ", інформацію про нього розміщено у каталозі "ОБДАРОВАНІ ДІТИ УКРАЇНИ".

Також у травні 2013 року Владислав у супроводі народного хореографічного колективу Ансамбль танцю "Україна" дитячо-юнацької студії "Щасливе дитинство" бере участь у концерті-звіті дитячої творчості у Національному палаці "Україна".

У серпні 2013 року Владислава запрошують виконати акапельно Гімн України на відкритті 32-го чемпіонату Світу з художньої гімнастики із прямою трансляцією на 60 країн Світу.

Восени бере повторно участь у Міжнародному дитячому телевізійному фестивалі "ЧОРНОБАЇВСЬКІ ЗОРЕПАДИ 2013" де, нарешті, здобуває Гран-Прі.

У грудні 2013 року бере участь у Музичних грудневих вечорах Житомирської філармонії, де у супроводі Заслуженого академічного симфонічного оркестру Національної радіокомпанії України блискуче виконує "ADAGIO".

Також Владислав бере участь у Всеукраїнському фестивалі - конкурсі "Київ Арт Тайм" де стає володарем Гран-Прі.

У березні 2014 року Владислав повторно бере участь у Всеукраїнському телевізійниому фестивалі фестивалів "СОЛОВЕЙКО УКРАЇНИ", де нарешті здобуває Гран-Прі і стає стипендіатом Президентського фонду Л.Кучми "УКРАЇНА".

У травні 2014 року бере участь у урочистостях до Дня Європи в Україні у Мистецькому Арсеналі за участі послів країн Європи та перших осіб України.

У серпні – вересні 2014 року бере активну участь у концертах на Майдані Незалежності на підтримку воїнів АТО.
Сторінки в інтернеті:
  • Владислав Лєлюшкін - офіційна сторінка
  • Владислав Лєлюшкін - офіційна сторінка
  • http://www.youtube.com/user/GolubOksana/videos

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Батькова сорочка Г. Булах, В. Матвієнко / П. Дворський не вказано     14427
 Варто чи ні
 (Я люблю тільки тебе)
О. Пономарьов / О. Пономарьов не вказано 5      140335
 Відчуй Рок-н-Рол О. Голуб / Алан Мерілл не вказано     1945
 Катерина В. Матвієнко / Л. Попернацький не вказано    822
 Козацька доля В. Матвієнко / Л. Попернацький не вказано     2975
 Моя Україно
 (Я зійду колоском на землі...)
Н. Шакун / А. Карпенко не вказано      26543
 Музико моя... Л. Іл'їна / Мар'ян Гаденко не вказано     800
 Падала зірка Валерія Сєрова / О. Харитонов не вказано    1197
 Пісня про пісню Т. Петриненко / Т. Петриненко не вказано 5    65157
 Планета моїх надій В. Матвієнко / Л. Попернацький не вказано     684
 Троянда у вазі Г. Вієру / П. Дворський не вказано    1839
 Цей новий рік О. Голуб / І. Рудий не вказано     2556
 Я України син В. Крищенко / П. Мрежук не вказано      12973
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Roman  20.10.2011
Відредаґовано: 19.07.2015
Переглядів: 3132



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2509.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB