На головну сторінку

Оксана Дем'янюк



Автор та композитор (дитячих, українських та російських) пісень.

Перейти до списку пісень >>

Місце народження: Ярославль

Біографія

В далекому Ярославлі в грудневий морозний день і народилася талановита, самобутня композитор, автор, а інколи і виконавиця своїх пісень Оксана Дем'янюк.

Згодом вона з батьками перебирається до мальовничого Львову де і вирішує поєднати себе з музикою, вступивши до Львівського державного музичного училища імені С.ПЛюдкевича на відділення теорія музики. Продовжує своє навчання Оксана в Київському інституті музики імені Р.М.Глієра, де і починає писати свої перші пісні для дітей. Після закінчення інституту вступає до Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова (Інститут мистецтв).

Новою хвилею натхнення для Оксани Дем'янюк стало народження її донечки Анюти.

Пісні талановитої Оксани відразу починають користуватися популярністю і їх з задоволенням виконують на різноманітних дитячих святах та фестивалях.

Творча енергія і невичерпний потенціал молодого композитора прагнули нових звершень и бажання творити. Оксана починає писати естрадні українські пісні з фольклорним забарвленням, а також популярну російську музику, які інколи виконує і сама.

Оксана вже має прихильників не лише в Україні, а і за її межами, і як автор, композитор та співак естрадних пісень, так і автор пісень для дітей. Її пісні не раз звучали в багатьох школах та будинках творчості Києва, Культурно-інформаційному центрі Посольства України у Франції під час виставок українських та зарубіжних художників, на різноманітних заходах в столиці Кіпру Нікосії.

Останнім часом Оксана зі своє сім'єю оселилась в мальовничому Парижі де працює заступником директора, музичним керівником в Українській Школі Мистецтв. Учні Оксани (Анастасія Сергенюк, Адріана Гутів та інші) не раз ставали лауреатами міжнародних дитячих конкурсів, її пісні виконувались на міжнародному кінофестивалі "Харківський бузок" в Харкові, а також під час відкриття Міжнародної франко-української школи "Замок мистецтв" у Нормандії (Франція)...

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Диско, диско, диско! О. Дем'янюк / О. Дем'янюк     1547
 Колискова для Анюти О. Дем'янюк / О. Дем'янюк не вказано     1428
 Моя Україна О. Дем'янюк / О. Дем'янюк     935
 Чобітки О. Дем'янюк / О. Дем'янюк    1648
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Оксана (нереєстр.)  25.09.2011
Відредаґовано: 25.09.2011
Переглядів: 1866



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2500.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB