На головну сторінку

Гурт "Германов"



київський інді-рок гурт

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 01.12.2005
Місце заснування: Київ

Історія

Гурт "Германов" - це українська музика з ім'ям. З кожним днем творчість колективу привертає все більше уваги шанувальників якісної музики завдяки унікальним аранжуванням, неповторному вінтажному драйву, поетикою пісень та, загалом, - щирості у кожній ноті.

"Відвертість та правдивість для нас – це життєвий принцип", - розповідає лідер гурту та автор пісень Володимир Германов. "Бути тим, ким справді є" - це ще один життєво важливий принцип гурту, адже важко уявити музику колективу без прояву кожним з його учасників своєї творчої свободи. Завдяки цьому найбільш доцільним описом стилістичної спрямованості гурту буде таке розповсюджене, хоча й доволі умовне, позначення, як інді-рок. Саме незалежність (англ. independent, indie) - це синонім щирості, свободи, повноти та яскравості життя. І водночас це те, що робить музику колективу настільки близькою до слухача.

"Нас поєднує сама музика, а також прості речі, які не треба один одному пояснювати", - розповідають учасники гурту. - "Ми разом через те, що нам є що сказати, нам є що зробити з семи нот, нам є про що співати. І нам це не треба доводити, це доводить за нас наша музика".

Історія виникнення гурту дуже проста та банальна. Олександр Курочкін грав на скрипці, але потім вирішив змінити інструмент на гітару. Потім почав грати на гітарі у різних колективах. Із Сергієм Шмаркатюком та Іштваном Седларом познайомились через гурт "Однавидимость", в якому грали разом. Музичні смаки були завжди спільні, панувало взаєморозуміння.

Згодом трапилось так, що хлопці почали шукати вокаліста. Володимира Германова порадили хлопцям, він прийшов на прослуховування зі своєю чорною Ямахою. Заспівав кілька пісень і, як мудра людина, сказав: "Хлопці, не поспішайте з висновками. Пройде кілька днів і ми вирішимо." Хлопці не зовсім готові були сприймати трохи інший стиль музики. Але щось підказувало, що саме в цьому складі має бути створено новий колектив. Минуло кілька днів, хлопці зідзвонилися і вирішили спробувати. Спочатку це були домашні репетиції, потім почали збиратися разом регулярно. І якщо говорити про дату заснування гурту, то це кінець грудня 2005 року. Саме тоді відбулася перша повноцінна репетиція, так як була розпочата робота над першою піснею.

З того часу гурт активно концертує, приймає участь у теле- та радіоефірах, триває студійна робота.
Сторінки в інтернеті:
  • Гурт "Германов" - офіційна сторінка
  • Гурт "Германов" - офіційна сторінка
  • http://www.myspace.com/560606181/stream
  • http://www.facebook.com/pages/%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0

Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: altern  27.08.2011
Відредаґовано: 30.11.2012
Переглядів: 845



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2478.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB