На головну сторінку

Олена Корнєєва



Співачка, автор і виконавиця пісень

Перейти до списку пісень >>

Місце народження: Львів

Біографія

Олена (Альона) Корнєєва, 32 роки, м. Львів Співачка, автор і виконавиця пісень, постійно проживає у Львові. В 6 років вперше вийшла на сцену, зігравши роль Ріпки в однойменному мюзиклі. Згодом закінчила ЛНУ ім. І. Франка, філологічний факультет. Працювала у студії звукозапису "ЗМС Рекордс", нічних клубах Львова, Києва, Донецька. Протягом кількох років була офіційно визнаним "Голосом Радіо Люкс". Фіналістка телепроектів "Шанс" (2004), "Народна зірка-2010" на Телеканалі "Україна" - співала у дуеті з Бондарчуком. У 2010 році презентувала свій дебютний альбом – "Кращеє - тобі", до якого увійшли 15 композицій. Співпрацює з відомими українськими виконавцями, серед яких Віталій Козловський, Геннадій Вітер, дует "Опасные связи". Також працювала з Гаріком Кричевським і студією Володимира Бебешка.


Дату народження - опускаємо, співати почала ще перебуваючи у пелюшках: мама залишила коляску з дитиною біля магазину (покинула дитину на татка), а коли повернулась, побачила натовп людей,що зібрались довкола. Виявилось, що малеча наспівувала дуже голосно "Катюшу" (звісно, на ля-ля-ля). Відтоді я приречена була співати - викрутитись, як ти розумієш, до сих пір не вдається!

В чотирьох річному віці закінчилось дитинство - мене віддали до муз.школи, і вже в 6 років я вперше вийшла на сцену, зігравши роль Ріпки в однойменному мюзіклі. Далі було навчання гри на фортепіано, хорова студія, в 7 років - перший серйозний виступ на сцені львівської філармонії. Згодом був вокальний ансамбль "Пісенька" при Будинку культури будівельників (теперішній "ГАЗ"), музична студія "Домінанта" при львівському телебаченні (перша поява на екрані в 14 років: у той час, доки весь світ ридав над фільмом "Охоронець", Львів плакав під бессмертний хіт Уітні Х'юстон "I will always love you" у моєму виконанні - ой, яка я скромна.

Мріяла стати професійною піаністкою, адже неодноразово брала участь у фортепіанних конкурсах. Але я вчасно зрозуміла, що це не моє, і кинулась з головою в театр. Протягом 5 років моїм другим домом став театр-студія "Дебют", зіграно було 5 вистав, серед яких мюзикли "Любов та 3 апельсини", "Правдива пісня", "Кохання - це...".

Пізніше - знайомство з театром Бориса Озерова "Гаудеамус", головні ролі в мюзіклах В.Полянського "Ромео та Джульєтта - 2" (за п'єсою Г.Горіна), "Кар'єра Нікодима Дизми, або Соло для мандоліни з оркестром" (вистава проходила в Оперному театрі, і, коли виключили світло, довелось 2 години співати під гітару пісні, що просили глядачі! Відтоді кожен виступ в театрі нагадує мені про це – приємно. Особливо вдалою вважаю виставу "Май нейм із Маня" - водночас виконувала там 2 ролі! Були, звичайно, гастролі театру по Україні, і я в якийсь момент я вагалась - бути мені акторкою муздрамкомедійного жанру, чи все ж віддати перевагу співу...

Але у 1996 році я зробила вибір - ЛНУ ім.І.Франка, філологічний факультет, російська мова та література, зарубіжна література та перкладознавство. І не шкодую. Принаймі, на сьогоднішній день університет - одне з найсвітліших вражень мого життя! Ми бешкетували не нажарт: проводили вечірки, я навіть отримала приз від О.Пономарьова за найкращу пародію на Таю Повалій!

Почала серйозно працювати в студії звукозапису "ЗМС Рекордс", працювати в нічних клубах Львова, Києва, Донецька.

Навіть згодилась на таку авантюру, як фестивалі! 2000р - 2 премія Всеукраїнського фестивалю "Шанс" (не плутати з проектом "Інтеру"!!!), 2001 рік - фестиваль "Море друзів"(Ялта). С тих пір я "зав'язала" з фестивалями - це все дурниці, безрезультатні намагання потішити своє "Я"!

Були, звичайно, і складні часи в житті, коли доводилось вчитись та працювати водночас: вдень навчання, а ввечері - робота у ресторанах... Доки я не познайомилась з радіо "Люкс" - я щаслива від цього - вони є найкращими моїми друзями. Ось вже протягом кількох років я є офіційно визнаним "Голосом Радіо "Люкс" - ролики та джингли - все, що ви звикли слухати кожного дня.

Особливо виділяю співпрацю з чудовою та талановитою людиною - Гаріком Кричевським, з ним протягом року ми об'їздили всю Україну і не тільки. Приємні люди, кумедні ситуації - шалене гастрольне життя! В такій роботі розумієш, хто є хто на нашій естраді.

В вересні 2003 року відбулась перша презентація моїх пісень у клубі "Пікассо". Це було Fashion Music Party (OK'S Models Dancer Party), організований разом із мистецько-іноваційною компанією "В-2". На сцені водночас працювали ді-джеї та симфонічний колектив Артура Микитки - незабутньо!

На сьогоднішній день я менджер шоу-програм у Гранд Клубі "Софія", організовую вечірки та шоу-програми. Працюю над своїм першим альбомом. Пісні украінською намагаюсь писати сама, що з цього вийде - подивимось, співпрацюю також із Костянтином Гнатенко.

Найбільша подія за останні півроку - запис кількох власних пісень та спільний проект із Віталієм Козловським. Мій слухач, хто він, для кого, переважно я співаю? Це серйозні люди, що полюбляють затишну та комфортну атмосферу, приємну музику (частіше, на жаль, я виконую англійські, польські пісні, корпоративні вечірки та презентації -моя стихія. Люблю, коли тебе слухають, переживають кожну пісню.

Люблю котів, каву, мелодрами (завжди плачу) та муз.фільми, приготування страв, які сама вигадую, аби здивувати кохану людину або друзів. Коронна страва - солянка!

Не люблю: пліток, розмов за спиною, нещирості, слабких людей, собак.

Улюблений співак: Френк Сінатра, Стінг, Елтон Джон, В.Козловський.

Співачка: С.Діон, П.Каас, Sonic, А.Пугачова, Гаетана.

Групи: Blue, WestLife, "Океан Ельзи"

Мрію: про запис саундтреку до хорошого фільму, поїздку в Таїланд та власне театралізоване шоу.

І я зроблю це! Олена Корнєєва

Джерело: http://www.k-media.com.ua/about/partners/72.html

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Білим снігом Н. Самсонова / Н. Крайтон не вказано    969
 Залишай О. Корнєєва / О. Корнєєва     307
 Не плач О. Корнєєва / О. Корнєєва     507
 Серце відчує невідомий / невідомий не вказано    1087
 Така історія О. Корнєєва / О. Корнєєва     360
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Yurk0  31.05.2011
Відредаґовано: 10.06.2011
Переглядів: 3328



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2397.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB