На головну сторінку

Олександр Бобровніков



Автор книг пісенної поезії, збірки пісень на компакт-диску "Небеса Кохання" ("Росток-Рекордз", 2002 р.), лауреат пісенних конкурсів, фестивалів, учасник теле і радіопрограм.

Перейти до списку пісень >>

Народився: 30.09.1962
Місце народження: м. Кам`янець-Подільський
Адреса: м. Хмельницький

Біографія

Перші студійні записи пісень Олександра Бобровнікова зроблено у Київському Державному Будинку Радіомовлення і Звукозапису в 1985 році (звукорежисер – Олег Ступка). Перший публічний виступ автора перед широкою глядацькою аудиторією відбувся в Новорічній програмі молодіжної студії "Гарт" (пісня "Проводжаємо Старий рік", редактор – Андрій Папуша, УТ-1, 1986). З того часу Олександр Бобровніков тісно співпрацює з редакціями програм Українського телебачення і радіо ("Гарт", "Музичні контрасти", "Дебют", "Сторінками української естради"...), а його нові пісні – "Вам заповідаю" і "Весілля скрипаля" як фондові записи затверджує Художня Рада Державного Комітету з Телебачення і Радіомовлення України. У 1987 році ці авторські твори успішно записуються у виконанні Державного естрадно-симфонічного оркестру під керівництвом народного артиста України Ростислава Бабича і солістки – Валентини Степової. У 1988 році Олександр Бобровніков зі своїми авторськими піснями – "Фонтани Києва" і "Марія" дебютує на Всесоюзному радіо в інформаційно-розважальній програмі радіостанції "Маяк" (редактор – Тетяна Ханкішиєва). Роком пізніше Всесоюзна фірма "Мелодія" пропонує молодому українському поетові і композиторові взяти участь у новому проекті – випуску диска-гіганта, присвяченого творчості Володимира Івасюка (редактор - Микола Кузик), проте події, пов'язані з розпадом СРСР, так і не дозволили здійснитися наміченим творчим планам. У 1992 році Олександра Бобровнікова запрошує до співпраці Перший канал Громадського Російського Телебачення. У Новорічній програмі "Ширше Коло" автор дебютує зі своєю піснею "Фонтани Києва" (редактор – Ольга Молчанова, ГРТ, 1993).

З 1993 року Олександр Бобровніков, активно продовжує свою творчу діяльність, виступає на Всеукраїнському і регіональному рівні як організатор пісенних конкурсів, фестивалів та продюсер талановитих молодих виконавців. Пісні Олександра Бобровнікова стають учасниками, дипломантами, лауреатами і переможцями популярних дитячих та молодіжних програм Національного телебачення і радіо України ("Фант-лото "Надія", "Фант-лото "Бінго", "Зірки, на сцену!", "Пісня року", "Сторінками української естради", "Арт-майдан", "Добраніч, малята з доктором Айболітом" та ін.). Результатом багаторічної роботи автора з молодими солістами стає компакт-диск альбом "Небеса Кохання", який було випущено у 2002 році Київською фірмою "Росток-Рекордс".

Багатогранність творчості дозволяє автору реалізовувати найфантастичніші проекти, яким, безумовно, є сценарій театралізованого дійства "Слов'янська Феєрія "Небеса Кохання". Сьогодні, з метою реалізації задуманого, вже відзнято відеофільм і ведеться робота з аранжування музичних тем Феєрії для симфонічних оркестрів та презентації цього проекту у різних країнах Світу...

Отримати більш детальну інформацію про автора, дізнатися новини, а також прослухати музику і пісні, побачити відеороботи Олександра Бобровнікова завжди можна, завітавши до Всесвітньої мережі Інтернет.
Сторінки в інтернеті:
  • Олександр Бобровніков - офіційна сторінка
  • Олександр Бобровніков - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Магія кохання О. Бобровніков / О. Бобровніков не вказано     488
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Олександр (нереєстр.)  25.03.2011
Відредаґовано: 28.03.2011
Переглядів: 1395



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2321.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB