На головну сторінку

Ко'н'Го



Творчий тандем полтавських музикантів Олександра Коста і Сергія Голубєва на сьогодні має вже три альбоми. Пісня "Про любов мелодії прозорі" з альбому "Щастя мить" - одна з кращих, тому на неї був створений відеокліп.

Перейти до списку пісень >>

Альбоми:
  • Ти поклич мене


Адреса: Полтава

Історія

Проект "КО'н'ГО" створили в 1997 році два полтавські музиканти – Олександр Костоглод (Алекс Кост, лідер-гітарист відомої полтавської рок-групи 80-х "Кут Зору", працював в ансамблі "Фестиваль", в даний час - концертний звукорежисер Вадима Казаченка) - автор музики, аранжування, гітари, вокал, звукозапис і Володимир Годзь - автор текстів і музики, вокал. Назва "КО'н'ГО" - абревіатура, що складається з початкових букв прізвищ авторів. Результатом спільної творчості став альбом "Чудесно день прошел" виданий в 1999 році. До альбому увійшло 10 пісень, у тому числі популярний хіт "Гори Золоті". Автори відеокліпа на цю пісню - С.Логоткин і О.Резник.

У 2004 році виник новий творчий союз: Володимира Годзя змінив автор пісень, поет і музикант Сергій Голубев. Назву міняти не стали, просто назвали "КО'н'ГО 2".

2008 року "КО'н'ГО 2" записує альбом "Светлые мелодии любви". Особливістю цієї роботи стало те, що відразу записували і російську і українську версії. Українська версія альбому називається "Ті поклич мене". Основна робота була зроблена на студії "КО'н'ГО". Запис вокалу і зведення треків виконано Анатолієм Розановим на студії групи "Фрістайл".

У 2010 році група "КО'н'ГО" закінчила роботу над новим альбомом "Твои зелёные глаза". Склад сесійних музикантів практично не змінився: Сергій Вовченко - клавішні, Олег Обух - бек-вокал, Віталій Зайков - бас-гітара, Ірина "Кася" Курілко - бек-вокал. У записі альбому взяв участь Валерій Супруненко - бас-гітара ("Тутті", "Казино", "Архів ресторанної музики", "Denmax"). Зведення альбому виконане Анатолієм Розановим на студії "Фрістайл".
Сторінки в інтернеті:
  • Ко'н'Го - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Дівчинка-стеблинка С. Голубєв / Алекс Кост не вказано     477
 Про любов мелодії прозорі С. Голубєв / О. Костоглод Ти поклич мене     670
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Володимир  17.11.2010
Відредаґовано: 23.11.2010
Переглядів: 1287



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
3. ОЛЬГА (гість) 26.08.2011 14:00    
А "У иконы" вы слушали?У меня слезы текут и мурашки по коже.Спасибо Вам за "икону".По поводу песен на украинском абсолютно согласна,очень душевно и нежно.Трогает неповторимый тембр...Ребята,так держать,ждем новых песен.
+1/0

2. igo-iva (користувач) 15.12.2010 09:27    
Мне очень нравятся песни группы "КО'н'ГО", в том числе песни на украинском языке. На мой взгляд, на украинском языке песни звучат даже душевнее и нежнее, чем на русском. Особенно мне нравятся две украинские песни из альбома "Твои зеленые глаза": "Дівчинка-стеблинка" и "День народження твій". Я попробую их сюда залить, только слова я знаю на слух и могу допустить какие-то ошибки в правописании.
+2/0

1. Володимир (користувач) 02.12.2010 18:15    
Пісня "Про любов мелодії прозорі" з альбому "Ти поклич мене" -
+5/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2177.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB