На головну сторінку

Навколо Кола




Перейти до списку пісень >>

Засновано: 2003
Місце заснування: Київ

Історія

Хлопці знали один одного з раннього віку, бо разом навчалися у школі для обдарованих дітей імені М. Лисенка. Потім їхнє спілкування продовжилося у київській Консерваторії. До того, як вони познайомилися з теперішньою вокалісткою, вже пробували колективно пограти, але спроби так і залишилися спробами. Точніше, все це носило більше розважальний характер. Коли ж доля звела разом всіх учасників колективу, народилася ідея реалізувати свої творчі ідеї у колективній творчості. Творчій формації було знайдено ім'я "Навколо Кола" і закипіла робота...

2003 року до групи приєднуються духові: тромбоніст та трубач. Всі разом працюють на власній репетиційній базі, що була розташована у святому місці – підвалі Києво-Печерської Лаври. Саме там народилися декілька перших пісень колективу, які одразу ж було вирішено записати.

Дебютний виступ гурту відбувся на головній площі країни – Майдані Незалежності – в останній день 2004 року. Це був концерт "Новорічна Ніч 2005".

Навесні 2005 р. гурт їде до Сум на перфоманс "Суми Рок Фест". Там колектив одразу отримує запрошення виступити на день міста Суми разом із відомими виконавцями. Після виступу на перфомансі "ЕвроCamp" (травень 2005 р.), організованому з нагоди Євробачення на Трухановому острові, колектив запросили взяти участь у рубриці "Саунд Чек" (ранкове шоу на Новому каналі). Потім гурт запросили на фестиваль "Гніздо" у Білій Церкві.

Концерт на честь Дня Молоді на майдані Незалежності також відбувся не без виступу Навколо Кола. Наступного дня гурт запросили взяти участь у фіналі фестивалю Перлини Сезону у Запоріжжі. Це були 4 дивовижні дня у місті металургів на Дніпрі. В номінації рок – музика брали участь багато талановитих гуртів, однак, за правилами голосування, всі вони віддали голоси саме за гурт Навколо Кола. Дивовижно! Це була перша серйозна перемога гурту! Перше місце в номінації рок-музика!

І знову Майдан Незалежності. Виступ Навколо Кола на святі Дня українського Прапора, після чого гурт отримав пропозицію виступити на головній площі країни на концерті "Революція на граніті". Потім одразу поїздка на фестиваль "Музичний острів" в Харків.

В той час радіостанція Наше Радіо запрошує гурт в програму "Медове життя", де цілу годину ефірного часу відбувається живий концерт колективу. Наприкінці року Навколо Кола бере участь в програмі "Обсерваторія", знову ж таки на хвилях Нашого Радіо, де отримав можливість зробити свій перший професійний запис на студії "Третьяков продакшн". Записаний трек "Змінити світ" потрапив в ротацію радіостанції NRJ, а також декількох столичних радіостанцій.

2006 рік ознаменувався виступами на фестивалі "Тарас Бульба" в м. Дубно, де гурт отримав почесну 3-тю премію та участю в концертах на підтримку відомої політичної партії. Також Навколо Кола пограли у Тернополі на фестивалі "Нівроку" і завітали до Луцька на концерт UPfest, де команду примітив телеканал ТЕТ, запросивши згодом знятися у відомій програмі "Дивись!". Також колектив встиг засвітитися на музичній збірці під назвою "Второе дыхание №2", що випустила студія "100% records". На платівці звучить трек "Літати".

2007 р. став також знаковим для Навколо Кола. Гурт змінив місце дислокації, на що знадобилося багато часу, однак тим не менш, музиканти продовжували працювати над музичним матеріалом. Влітку Навколо Кола потрапили на музичний фестиваль в Балаклаві, де забрали гран-прі і грошову премію.

2008 р. можна назвати відносним затишшям перед грозою. Музиканти працюють паралельно в інших проектах, гастролюють і заробляють на життя...

Навколо Кола:

  • Світлана Германова – вокал
  • Микола Раков – гітара
  • Антон Дерев'янко – бас-гітара
  • Микола Томасишин – ударні
  • Дмитро Ільїн – перкусія
  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Змінити світ! Навколо Кола / Навколо Кола не вказано     503
 Зроби це наяву Навколо Кола / Навколо Кола не вказано     376
 Коси відпускала Навколо Кола / Навколо Кола не вказано     425
 Літати Навколо Кола / Навколо Кола не вказано     528
 Океан Світлана Германова / Навколо Кола не вказано    589
 Половини Навколо Кола / Навколо Кола не вказано     426
 Так і живу Світлана Германова / А. Дерев'янко не вказано    1471
 Тук-тук Навколо Кола / Навколо Кола не вказано     1469
 Україна Світлана Гєрманова, Навколо Кола / Навколо Кола не вказано    4326
 Хто ти? Навколо Кола / Навколо Кола не вказано     563
 Щастя Навколо Кола / Навколо Кола не вказано     754
 Amore Світлана Германова / Навколо Кола не вказано     601
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані додано:  03.08.2010
Відредаґовано: 04.08.2010
Переглядів: 1737



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/2058.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB