На головну сторінку

Думки Подумки



Рок-група

Перейти до списку пісень >>

Засновано: 05.04.2008
Місце заснування: Львів

Історія

Бажання створити власну рок – банду виникло ще у школі, коли майбутній басист (Ден) та ритм – гітарист (Кул) нудьгували на уроках. Якось завелась розмова про музику. Ден розповів що мріє стати барабанщиком та створити команду, але поки немає можливості навіть сісти за ударні. Він похвалився про опановування гітари, що дуже зацікавило Кула і він відразу захотів наздогнати друга. Слухаючи на уроках їхні розмови про мрію створити групу, по-дружньому з іронією віднісся майбутній барабанщик (Ведмідь). Маючи велике бажання грати на гітарі, Кул досить швидко опановує свій інструмент. Та не так просто велися їхні бесіди – ними все-таки по справжньому захопився Ведмідь, який теж як і Кул хотів би бачити себе з гітарою. Це звісно було не на радість двом іншим і вони вирішили дійсно поділити свої місця. Після цього було вирішено, що Кул все-таки візьметься за гітару, Ден за бас гітару. Далі обоє почали переконувати Ведмедя, що саме йому випадає роль ударника. Це було сприйнято трохи неадекватно. Але остаточним вироком для нього став спільний подарунок від гітаристів – барабанні палки, які додали натхнення та віри у себе.

Перші неофіційні репетиції відбувалися у Кулька на квартирі через два комбіка. Ведмідь в свою чергу пробував вести ритм у старезний барабан. Слід згадати, що на той час у них вже були свої тексти, які скоро лягали на музику. З'явилося питання про назву гурту. Спочатку була думка назватися "ПРОТЕКТОР",як захист від низькопробного. Але ця версія не проіснувала і пару днів. Натомість команда зійшлася на назві "ДУМКИ ПОДУМКИ", яка носить більш глибокий характер на відміну від попередньої.

Слухаючи різних виконавців учасники зійшлися на думці про потребу у соло – гітарі. Кандидатуру відразу запропонував Ведмідь. Він розповів, що на гітарі грає його друг сім 'ї - Тарко. Далі відбулося прослуховування Тарка на горищі у Ведмедя. Після цього він і доєднався до ДіПілів.

Реальна історія гурту взяла відлік 5 квітня 2008 року . Саме тоді відбулася перша репетиція гурту у складі ритм-гітариста (Кула), ударника (Ведмедя), басиста і водночас вокаліста (Дена) та соло гітариста (Тарка). Поступово група почала розвиватись та розбирати пісні. Після певного часу відчувається і потреба у вокалі. Гурт прослуховував декілька кандидатур, але на жодній не зупинилися. Аж зима 2009 року принесла вокаліста – Тараса, який швидко влився в колектив і почав працювати...
Сторінки в інтернеті:
  • Думки Подумки - офіційна сторінка
  • Думки Подумки - офіційна сторінка

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Вмій жити Данило Макар / Данило Макар не вказано     1271
 Спальні Райони П.Матяш / Д.Макар не вказано     548
 Я знаю Данило Макар / Данило Макар не вказано     619
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Примітки:

...

Дані ввів: HIMe  05.02.2010
Відредаґовано: 08.02.2010
Переглядів: 1812



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/1812.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB