На головну сторінку

Реінкарнація



Метал гурт

"Реінкарнація" - потік, що йде крізь відчуття, пульсуюча поверхня емоцій, подих бажаючих дихати...

Перейти до списку пісень >>

Альбоми:
  • Оберіг (2008)

Засновано: 2000
Місце заснування: м. Вишневе

Історія

"Реінкарнація" утворилася на зламі 1999 і 2000 року, але у ті часи гурт носив іншу назву - "Условный Рефлекс". Склад гурту постійно змінювався, але його кістяк становили Дмитро Коваленко і Ярослав Поліщук. У 2001 році "Рефлекс" перестає існувати. Дмитро і Ярослав вирішують не повторювати помилки минулого і, йдучи далі, утворюють новий гурт - "Реінкарнація".

Незважаючи на постійні зміни в складі, "Реінкарнація" дає низку концертів у "Барвах". У 2002 гурт записує свій перший альбом "Мир Без Любви". Склад нарешті стабілізується - приєднується гітарист Паша Дятлов, а згодом барабанщик Антон Ніколаєнко.

У 2003 році гурт активно виступає у київських клубах - "Купідон", "Барви", "Плай". Колектив неодноразово відзначають за якісніше аранжування до пісень. Впродовж 2004-2005 років "Реінкарнація" знаходиться на репетиційній базі, де відпрацьовує принципово новий матеріал.

У 2005 році до гурту приєднується вокаліст Борис Сачалко. "Реінкарнація" знову виступає у Барвах. У тому ж таки 2005 гурт покидає Павло Дятлов. Його місце посідає Дмитро Шевчук. У такому складі гурт знову дає низку концертів у Барвах і приступає до запису нового матеріалу. Спробувавши на протязі двох років голос Бориса, врешті-решт після виступу у 2007 році в клубі "Майдан", гурт вирішує змінити тип вокалу на інший. Так наприкінці 2007-го до "Реінкарнації" приєднується вокалістка Олена Пяткова. Перше півріччя 2008 року гурт проводить у напрацюванні композицій з жіночим вокалом готуючись до запису другого альбому "Оберiг". Але запис стає останнім у складі команди для Антона. Тому після випробування декількох можливих учасників на початку 2009 року барабанщиком "Реінкарнації" стає Олег Шумар. І гурт знову продовжує повноцінну роботу.

На сьогодні "Реінкарнація" у творчих пошуках та ідеях. Гурт шукає однодумців, які працюють у схожих стилях, для партнерства (спільні виступи в Києві та інших містах України, інформаційна підтримка одне одного). Ми відкриті для будь-якої співпраці.
Сторінки в інтернеті:
  • Реінкарнація - офіційна сторінка
  • http://vkontakte.ru/club9661285

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Коли тебе нема Д. Коваленко / Реінкарнація Оберіг   2008 473
 Не вір Д. Коваленко / Реінкарнація Оберіг   2008 408
 Оберіг Д. Коваленко / Реінкарнація Оберіг   2008 588
 Око-за-око Д. Коваленко / Реінкарнація Оберіг   2008 1046
 Стигмати Д. Коваленко / Реінкарнація Оберіг   2008 421
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: pystelnuk  16.10.2009
Відредаґовано: 19.10.2009
Переглядів: 1321



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/1694.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB