На головну сторінку

Катрусин Кінозал



рок гурт

Перейти до списку пісень >>

Альбоми:
  • КремГес

Засновано: 18.08.1998
Місце заснування: Світловодськ

Історія

Початок творчого шляху Світловодсько-Київського рок-гурту "Катрусин Кінозал" розпочався у 1994 році в м. Дніпропетровськ.

Тоді Адріян Сич зі своїм друзякою-неформалом Олександром Парфьоновим (Парфьон) пили пиво та били байдики в одному із студенських гуртожитків по вулиці Карла Маркса. на протязі двох годин, грали одну і ту ж пісню, "Отака брат любов", написавши її на скору руку і шаленіючи від задоволення, вирішили створити україно-мовний музичний колектив. Бо російською співати вже набридло, та й було вже не цікаво, на той час (1994р.) український рок був ще дуже-дуже... далеко.

І ось юнаки вирішили йому допомогти, склавши гурт "Катрусин Кінозал", взявши назву на честь телевізійної дитячої передачі 80-х років, яка на той час кудись зникла з блакитних екранів наших телевізорів.

Віртуальний дуєт "Катрусин Кінозал" проіснував чотири роки. І нарешті, у 1998 році Адріян Сич разом з відомим світловодським музикантом, Владом Шиловим зібрали повноцінний гурт до якого увійшли:

  • Адріян Сич - вокал, акустична гітара, тамбурин, автор пісень та музики;
  • Влад Шилов - лідер гітара, бек-вокал;
  • Сергій Хрей- бас гітара;
  • Олег Хрей - ударні;
  • Вадим Коломойченко - ритм-гітара (у 2000р. покинув гурт).

З перших кроків своєї творчої діяльності "Катрусин Кінозал" став безперечним лідером Світловодського рок-руху, яким є і по цей час.

У серпні 1998 року до Світловодська приїхав В. Яворівський по своїх політичних справах і через деякий час вперше та мабуть в останнє в маленькому провінційному містечку відбувся грандіозний всеукраїнський фест "Сходи в Майбутнє". Серед відомих і цікавих гуртів там брав участь і гурт "Вій", з яким хлопці декілька днів спілкувались відпочиваючи на місцевій турбазі. Саме цей фест і став дебютним для "Катрусиного Кінозалу".

Потім колесо завертілося.

  • 1999р. - фест "Перлини Сезону" м. Кременчук, ІІ місце (відбірковий тур);
  • 2000р. - фест "Червона рута" м. Кіровоград, І місце (відбірковий тур);
  • 2002р. - фест "Червона рута" м. Кіровоград, ІІ місце (відбірковий тур);
  • 2003р. - фест "Червона рута" м. Київ, ІV місце (фінал);
  • 2003-2005рр. - Байк-фест "Goblin Show";
  • 2004р. - "Марафон 44" м. Київ;
  • 2005р. - "Марафон 100" м. Київ.

"Катрусин Кінозал" занесений до Книги Рекордів України, як учасник рекордного за тривалістю "Марафона-100" годин безперервної музики, 100 - колективів, 1457 - зіграних композицій. "Катрусин Кінозал" виступав на одній сцені з відомими гуртами України та Росії: "Тараканы" (м. Москва), "Джаспер Ли" (м. Москва), "Монгол Шуудан"(м. Москва), "Бритва Оккама" (м. Москва), "Scenic Railway"(Франція), кращими гуртами України "Вій", "Ток", "Грін Грей", "Борщ", "Daz mashine", "№-482", "Чорнобривці", "Вася club", "Не Діля", "Самі Свої", "Оркестр Янки Козир", "Перлина Степу", "Море", "Crosswise", "Квадраджесіма", "От Вінта", та безліччю інших колективів.

У 2005 році з "Катрусиного Кінозалу" О. Хрей та С. Хрей. І Адріян з Владом переїздять до Києва, де і знайомляться з басистом Вадимом Осипенко (екс- "Бронзовые гаражи") та ударником Олексієм Лінником (екс- "Таліта Кум"). Оновлений "Катрусин Кінозал" виступає в найкращих арт-клубах Києва: "44", "Пивна Бочка", "Докер паб", "Гавана"(м. Ровно) та байк фестах країни. Наприкінці 2007 року до колективу повертаються О. Хрей та С. Хрей.

На цей час гурт має багатий музичний досвід, та великий багаж пісень з дуже чудернадськими текстами і драйвовою музикою, яку вже могли оцінити радіослухачі України та Канади. Саме зараз музиканти працюють над записом дебютного альбому "КремГЕС".
Сторінки в інтернеті:
  • katrusinkinozal.com.ua

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Індійське кіно Андріян Сич / Андріян Сич КремГес     1054
 Королева Айра Андріян Сич / Андріян Сич КремГес     606
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів(-ла): Андріян  08.10.2009
Відредаґовано: 08.10.2009
Переглядів: 1497



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/1682.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB