На головну сторінку

Сергій Котовський




Перейти до списку пісень >>

Народився: 24.11.1983
Місце народження: м.Львів

Біографія

Котовський Сергій Йосифович - композитор, виконавець пісень, педагог, художній керівник і директор Культурно-мистецького центру "Острів дитинства" (м. Львів), лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

Розпочав свою педагогічну діяльність у 2001 році, будучи студентом Львівського державного музичного училища ім. С. Людкевича (відділ хорового диригування), як музичний керівник Народного музичного театру "Погулянка" Центру творчості дітей та юнацтва Галичини. В 2005 році створив при Будинку школярів Шевченківського р-ну м. Львова дитячий музичний театр "Острів дитинства", який згодом переріс у цілий Культурно-мистецький центр, керівником якого Сергій Йосифович є дотепер. З 2006 по 2008 рр. паралельно працював і в м. Києві керівником створеного ним же гуртка при БДЮТ Голосіївського р-ну. З 2009 по 2011 рр., окрім педагогічної діяльності, С. Котовський - автор і ведучий програми "Зіркова кафешка" в ефірі радіо "Незалежність". Паралельно під його керівництвом також виходить дитяча розважальна програма "Важкі діти", яка з 2011 року "переїздить" на телебачення (львівська обласна державна телерадіокомпанія). У програмі "Важкі діти" С. Котовський - автор сценарію, режисер та один із ведучих. Також в 2011 р. Сергій Йосифович створює музику до вистав Першого українського театру для дітей та юнацтва (львівський ТЮГ). Проте основним місцем роботи є, все-ж, створений ним "Острів дитинства".

Всі твори, виконувані його вихованцями (пісні, вистави, літературно-музичні композиції) є авторськими, оригінальними, впізнаваними, мають свій стиль та високий фаховий рівень, про що свідчать нагороди, що їх отримує колектив на фестивалях, конкурсах та мистецьких заходах. Також Сергій Йосифович сам є лауреатом Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і фестивалів. Серед його нагород зокрема: золота медаль за авторську пісню Всеукраїнського конкурсу "Національні гран-прі сценічно-виконавських мистецтв", медаль міського голови м. Славутича за підтримку та сприяння в організації Міжнародного фестивалю дитячої творчості, телебачення та преси "Золота осінь Славутича" та ін. Крім того, Сергій Йосифович неодноразово надавав фахову допомогу в організації проведення масових заходів, конкурсів та фестивалів (фестиваль авторської пісні "Бескиди", Львів-2008 р., Всеукраїнський фестиваль дитячо-юнацької творчості "Сурми звитяги", Львів-2010 р. та ін.), його часто запрошують до роботи в журі Регіональних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів (Фестиваль дитячої художньої творчості "Скадовськ збирає друзів", Скадовськ-2010 р., Міжнародний театральний фестиваль "Драбина", Львів-2009 р., Обласний конкурс виконавців естрадної пісні "Карусель мелодій", Херсон-2007 р., фестиваль творчості В. Івасюка "Пісня буде поміж нас", Львів-2010 р.). В 2009 р. Сергія Йосифовича було запрошено до ради майстрів Міжнародного фестивалю дитячої та юнацької творчості "Наша земля – Україна" (МДЦ "Артек", АР Крим). В творчому доробку С. Котовського - понад 70 пісень дитячої, патріотичної, любовної, релігійно-філософської тематики, 5 авторських драматичних вистав (4 з них - мюзикли), оригінальне музичне оформлення 5-ти вистав Першого українського театру для дітей та юнацтва, 17 випусків телепрограми "Важкі діти" (і їх число зростає), художній фільм "Острів дитинства" (за однойменною виставою), більше 100 випусків програми "Зіркова кафешка" (радіо "Незалежність").

  ПІСНІ
НазваСлова / МузикаАльбомA Файли  Рік  #
 Ангел В. Соломіна / С. Котовський     7280
 Давня весна Л. Українка / С. Котовський    14299
 Кохання журавлине С. Котовський / С. Котовський     1898
 Наша земля Україна / С. Котовський     6033
 Не гадала, не ждала С. Котовський / С. Котовський    3444
 Ой, кувала зозулечка С. Котовський / С. Котовський     1775
 Птаха волі С. Котовський / С. Котовський    988
 Рідна земля С. Котовський / С. Котовський    5504
 Усміхнись М. Болюх / С. Котовський     1154
 Царівна А. Канич / С. Котовський     947
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Острів  18.01.2009
Відредаґовано: 26.06.2012
Переглядів: 6030



  Виправлення та доповнення     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/persons/1227.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB