Українська музика - На першу сторінку
English version
Розповісти другові Версія для друку Пишіть нам
 
Позицій в каталозі: 1381
Пошук 
Про нас
Як замовити
Безпека
Компакт диски
  Подарункові
  Народна
  Церковна
  Рок та альтернатива
  Хіп-хоп
  Поп (Легка)
  Естрада
  Забава
  Джаз та навколо
  Електроакустичні досліди
  Класична
  Для дітей
  Інше
  Аудіо книги
  MP3-CD
  Мультимедіа
  Відео
  НЕ диски
Гостьова книга
ТОВАР ДНЯ
Кому Вниз. 4: Шевченко. (EP). /digi-pack/.
Кому Вниз. Шевченко. (EP) (special offer)
В Україні: 404.60 грн (*)
До інших країн: $28.90USD
РОЗСИЛКА НОВИН
Виконавці:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]
Альбоми:   А Б В Г Ґ Д Е Ё Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z [0-9]

Руслана

У травні 2004 року українська співачка Руслана перемагає на популярному міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" в Стамбулі. Яскрава перемога приносить їй надзвичайний успіх в Європі.
Протягом 97 тижнів переможний сингл Руслани "Wild dances" очолює 14 європейських чартів. Її однойменний альбом видається в 25 країнах. В Лас-Вегасі Руслана отримує престижну музичну премію World Music Awards, як український артист, що продав найбільшу кількість альбомів у світі.
Руслана входить в трійку найпопулярніших людей в Бельгії. Греки визнають її найсексуальнішою дівчиною року. В Україні Руслана входить до числа найвпливовіших людей.
У 2003 році виходить альбом "Дикі танці", створений на основі етнічних матеріалів та численних експедицій в Карпатські гори. Давня містична культура разом з музикою і танцями українських горян, секрети мольфарів, українські традиції та обряди – все це є складовими альбому.
Українська Амазонка, лідер у багатьох музичних тенденціях Європи, відкриває світу нове, маловідоме світові автентичне звучання.
Руслана використовує вокальну манеру "кугикання" – давню перекличку карпатських горян. Працюючи з командою музикантів та DJ-їв, Руслана створює свій власний, унікальний стиль в музиці, оснований на використанні нових ритмів.
Натхнення для своїх музичних пошуків співачка зустрічає на вершинах Карпат, добре знайомих їй з дитинства.
Руслана народилася у Львові, старовинному та легендарному місті Західної України. В 4 роки вона стає ученицею експериментального набору до музичної школи, а вже в 7 успішно виступає та гастролює з дитячим ансамблем.
По закінченню п'яти курсів Львівської консерваторії Руслана відмовляється від кар'єри диригента в аспірантурі і обирає сцену.
Перший успіх приходить до Руслани у 1996 році. Отримавши Гран-при на фестивалі "Слов'янський базар" у Вітебську, вона вже тоді розуміє, що ця перемога – всього лише старт. З того моменту Руслана багато експериментує і знаходиться в пошуках свого власного стилю. Співачка проводить концертні акції у старовинних замках, організовує масштабні зйомки музичних фільмів та кліпів, відроджує традиції своєї Батьківщини.
Наступною великою перемогою стає "Євробачення". Після такої гучної не тільки для Руслани, але і для України події, співачка вирушає у довготривалий тур Європою і отримує абсолютно заслужену та виправдану популярність.
Восени 2004 року в Україні спалахує Помаранчева революція. Руслана знімає кліп на пісню "Dance with the wolves", під час зйомок якого входить до клітки зі справжніми вовками. Співачка монтує нову версію кліпу, використовуючи кадри зі зйомок революційних подій.
Руслана продовжує концертну діяльність і дає велику кількість концертів від Сибіру до Канади, від Ісландії до Ізраїлю. Виступає в Оксфорді, на ВВС, дає численні шоу в Німеччині та Туреччині, стосунки з якою стали настілки дружніми, що турки навіть запропонували Руслані своє громадянство. В Греції під час Олімпіади одного разу замість гімну України були виконані "Wild dances".
У 2006 році Руслана розпочинає співпрацю з ОБСЄ по проблемі боротьби з торгівлею людьми. Вона екранізує ряд соціальних роликів і спільно з міжнародними організаціями здійснює телевізійну інформаційну кампанію на цю тему в Україні.
Протягом 2007-2008 років триває робота над новим альбомом та шоу.Після тривалих місяців творчого процесу та пошуків Руслана виходить на сцену у новому іміджі.
інформація, фото з офіційного сайту: http://www.ruslana.ua/

Альбоми:

Руслана. Дика енергія. (окремок). /slim box/.


На деякий час Руслана, здавалося, кудись зникла – виявилось, що ні. Виявилось, що вона просто – ну звісно ж – готує новий потужний вибух на теренах вітчизняного етно-попу. Ну а зараз – перша ластівка, перша потужна розривна куля – приймайте!
Ціна для мешканців України: 208.60 грн (*), інших країн: $14.90USD

Руслана. Wild Energy.


"Амазонка" була провісником великих перемін – цікавою, але пробою сил, розвідкою інших територій. Тепер це очевидно, бо "Wild Energy", в свою чергу – є ваговитим результатом тих самих глибинних якісних змін. Платівка має, вочевидь, стати наріжним каменем у створенні образу нової Руслани – і має для цього все необхідне. Це дійсно інша якість музики, та й не лише музики.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Руслана. На Різдво до Львівського! Різдвяні легенди 2. (DVD).


Різдвяний проект 2003 року. Цього разу Руслана запросила друзів, зірок української естради, відсвяткувати Різдво у мальовничих засніжених Карпатах і на справжньому карнавалі у центрі старовинного Львова. Участь у фільмі брали Таїсія Повалій, Ані Лорак, Євгенія Власова та інші. Саундтрек фільму – різдвяні пісні в їхньому виконанні.
Ціна для мешканців України: 208.60 грн (*), інших країн: $14.90USD

Руслана. Різдвяні легенди. (DVD).


"Різдвяні легенди" – фільм, з яким Україна зустріла Різдво 2002-го. Мальовнича ілюстрація давніх народних традицій, що збереглися у Карпатах. Ймовірно, саме період підготовки до цього фільму, коли відбувалися і масштабні етнографічні експедиції, дав поштовх проектові "Дикі танці".
Ціна для мешканців України: 208.60 грн (*), інших країн: $14.90USD

Руслана. Останнє Різдво 90-х. (DVD).


Концертний фільм, створений на матеріалах різдвяних перформансів – отримав премію як кращий музичний фільм 1999 року. У зйомках були задіяні майже всі жителі Львова. А декораціями стали такі пам’ятки світового значення, як Домініканський собор, палац Потоцьких. Якість музичного матеріалу задовольнила навіть найбільш вимогливих музичних критиків...
Ціна для мешканців України: 208.60 грн (*), інших країн: $14.90USD

Руслана. Різдво з Русланою. (DVD).


Перший авторський перформанс, який було показано 1998 року, після багатомісячної підготовки. Проект містить не лише святковий пісенний набір, але й театральні та балетні номери. Співачці акомпанував камерний оркестр "Віртуози Львова", хор та музиканти рок-гурту "Клуб шанувальників чаю".
Ціна для мешканців України: 208.60 грн (*), інших країн: $14.90USD

Пісні:

Помаранчеві пісні.


Пісні українських музикантів, які з перших днів підтримали мирну Помаранчеву Революцію у Києві.
Ціна для мешканців України: 222.60 грн (*), інших країн: $15.90USD

Shock! Super Dance Україна.


Це та сама нинішня українська естрада, яка ще не встигла стати пузатою і нудною, але вже не є надто юною та недосвідченою. Але жодна з представлених тут композицій не звучить в оригінальній версії – виключно ремікси. І в цілому – дуже бадьоро вийшло.
Ціна для мешканців України: 130.20 грн (*), інших країн: $9.30USD

Кращі українські балади.


Олександр Пономарьов, Mad Heads XL, Руслана, "Арахнофобія", "Гайдамаки", Ю-РА, Євгенія Власова, "Ремонт Води", Max Chorny і т.д. – більш різноплановий перелік важко навіть уявити. Втім, як не дивно, все разом це виглядає цікаво – і слухається із задоволенням.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Шалений хіт. DVD Караоке.


50 поп-хітів, щоб співати з друзями та родичами.
Ціна для мешканців України: 194.60 грн (*), інших країн: $13.90USD

Новорічні пісні, або В лєсу раділась YOлочка.


За жартом – колядка, за нею – балада-роздум, за нею – щось романтичне, і знову жарт, і так одну хвилю заступає інша, і немає часу на справжній сум.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Кращі українські балади. Ч.2.


Тут і справді представлені найбільш яскраві гурти та виконавці у дуже різних стилях – хіп-хоп, фольк-рок, реггі, нео-фольк, хард-блюз, ейсід-джаз, чистий рок, романтичний поп, транс...ух...і це ще не все – очі розбігаються, дуже великий вибір приємних зустрічей.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Нова Україна. The Best.


Є тут кілька пісень, які досі на дисках не видавалися – їх можна було почути тільки на радіо, або ж по телебаченню. Є тут і дещо, чого взагалі поки практично ніхто не чув – але прихильники вже давно чекають на таку можливість.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Нова Україна. The Best 2.


Музичних збірок різного ґатунку в Україні видається чимало – але далеко не кожна з них може похвалитися такою якістю матеріалу, як ця. Подивіться на перелік артистів – тут, переважно, кращі з кращих українських проектів останніх років. Причому, що характерно, стильова палітра в даному випадку охоплює дуже широкий спектр.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Новий звук етнічної України.


Ця збірка, за великим рахунком, є наступницею популярної серії "Нова Україна. The Best" – наступницею гідною. Виходячи з назви, платівку "Новий звук етнічної України" мають складати твори виконавців, чия творчість несе у собі відчутний вплив українського фольклору – чи то у словах, чи то у музиці. В основі десь так воно і є.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

Кращі українські балади. Ч.3.


Подивіться самі, наскільки широку стильову палітру пропонує збірка: поп-рок, реґі, арт-рок, хіп-хоп, фольк-рок, важкий блюз, пост-рок... Тим не менш, платівка виглядає цілісною – є якась внутрішня лінія, яка дійсно об’єднує, пов’язує такі, здавалося б, різні підходи до творчості.
Ціна для мешканців України: 250.60 грн (*), інших країн: $17.90USD

© 1999-2024 UMKA. Авторські права. Політика конфіденційності. Партнерська програма.

e-mail address:

 

НОВИНИ
22 лютого 2022
Благодійний фонд "Повернись живим"
 
23 листопада 2020
Ексклюзив! альбоми серії "Нескорений ПроRock" – у дарунок!
 
ГАРЯЧЕ
Уладзімєр Арлов. Краєвид з ментоловим ароматом.
Уладзімєр Арлов. Краєвид..
В Україні: 250.60 грн 225.54 грн (*)
До інших країн: $17.90USD $16.11USD
Карел Чапек. Р.У.Р. (Россумові універсальні роботи)
Карел Чапек. Р.У.Р.
В Україні: 180.60 грн (*)
До інших країн: $12.90USD
Святослав Вакарчук. Оранжерея. /digi-pack/.
Вакарчук. Оранжерея: місце перепочинку
В Україні: 306.60 грн (*)
До інших країн: $21.90USD
Ілля Алабужев. Зцілення / Recovery. /digi-pack/.
зцілення..
В Україні: 200.20 грн (*)
До інших країн: $14.30USD