На головну сторінку
Дізнатися більше

"Флюгери Львова" відбудуться із 30 квітня по 2 травня


Міжнародний етно-джазовий фестиваль "Флюгери Львова з Reikartz" цього року відбудеться із 30 квітня по 2 травня. Фестиваль, що став музичною візитівкою Львова проходитиме вже вдев’яте.

Як і завжди, фестиваль розташується у ексклюзивно відведеному для нього внутрішньому дворику Львівської Ратуші. Кожен день "Флюгерів" поєднуватиме на одній сцені різноманітні відтінки етномузики із виступами джазових виконавців. У фестивалі візьме участь більше 50 музикантів, що грають у 17 проектах із Польщі, Росії, Білорусі, Нідерландів та України.

Вхід на всі концерти фестивалю, окрім "Прокидання з Мертвим Півнем", є безкоштовним.

Традиційно шалене "Прокидання з Мертвим Півнем" відбудеться недільного ранку 1 травня. Легенди львівського року презентуватимуть свій новий альбом "Радіо Афродита", що отримав свою назву від радіостанції УПА, яка діяла у 1943-45 рр. Прокидатися "Півням" допомагатимуть друзі – вінницький гурт "Очеретяний кіт".

Розпочинатиме "Флюгери Львова з Reikartz" глибинна етномедитація проекту "Tatosh Banda", фолк-рокового драйву додасть виступ "Русичів", улюбленці "Флюгерів" львівські "ShockolaD" джазуватимуть веснянки, проникливим вокалом чаруватиме "Млада", а московські "Pervoe_Solnce" наповнять ніч м'якими мелодіями.

Другий вечір фестивалю подарує дійство білоруських музично-театральних проектів "Vuraj" та "Fratrez". Етнічну музику лемків, бойків, ґуралів гратиме польська родинна "Kapellа Maliszow". Весело мікшуватимуть стилями, інструментами та жіночими образами "DagaDana", а рок на трембітах витинатимуть франківські "Кораллі".

Третій день фестивалю завершуватимуть меланхолійні і філософські джазові композиції "МТ-3", музика любові та добра на двох десятках інструментів київських "AtmAsfera", джаз, який поєднав Амстердам, Краків та Львів у "Alex Trio", експерименти з музикою люблінського проекту "TRYKI:Lebik - Trebski - PaPa Zura" та зірки польського джазу "Peter Baron Quartet".

Організатори фестивалю Мистецьке об'єднання "Дзиґа" та Нацiональна мережа готелiв "Reikartz Hotels & Resorts" радять чекати тільки приємних несподіванок та слідкувати за новинами на сторінці "Флюгерів Львова": http://www.dzyga.com/flugery





Відредаґовано: 05.04.2011
Переглядів: 422
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
1. Abiturient (член клубу) 01.05.2011 10:28    
Увага! Вже! Онлайн трансляція "Прокидання з Мертим Півнем"

http://visitlviv.net/news/ua/onlajn-translyaciya-flyuheriv-lvova-z-reikartz/
http://zaxid.net/newsua/2011/5/1/100035/

Пробуйте у різних браузерах, якщо не "йде"
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/news/726.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB