На головну сторінку

"Кава-Blues" від Павла Табакова. Презентація альбому


Ковток музики "під каву" - для музичних гурманів

Четвертий рік поспіль у період Новорічно-Різдвяних свят переможець телепроекту "Шанс", півфіналіст національного відбору на "Євробачення-2011" Павло Табаков видає новий альбом. Цьогоріч світ побачила новинка із загадково-запашною назвою "Кава-Blues". Традиційними є й новорічно-різдвяні сольні концерти Табакова у його рідному Львові. На підтримку "Кави-Blues" співак дасть два концерти протягом одного вечора – 13 січня у Львівській філармонії.

Альбом "Кава-Blues" об’єднав десять пісень – у стилях джаз, блюз та рок-н-рол: "Блюз на дні", "Сніг без пауз", "Вечірнє місто", "Небо очей"... Бонусом до альбому увійшов танцювальний хіт "Шоколадний шок". Автором музики до усіх композицій "Кави-Blues" виступив сам Павло Табаков. А участь у записі новинки взяв колоритний львівський гурт музикантів-віртуозів Orchestra Vito – під керівництвом баяніста Віктора Янчака.

- Після дебютного альбому "Тільки ти моя" я випустив некомерційну збірку колядок – "Різдво для двох". Торік записав компакт "Ти підпалила рай" – так би мовити, для ринку. А у 2010-му мені знову захотілося музики для душі – і з’явилася "Кава-Blues", - розповідає Павло Табаков. – Але, зізнаюся, ще восени минулого року про новий альбом навіть не думав - увесь був у весільних приготуваннях. Та потім згадав свою обіцянку – щороку випускати по альбому. "Щороку – так щороку!", - подумав. Тим паче, більшість із пісень для "Кави-Blues" уже були написані. Їх довелося лише витягнути із шухлядки. Залучив своїх друзів - гурт Orchestra Vito. На півтори місяці ми зачинилися у студії – і ось результат. "Кава-Blues" - альбом для музичних гурманів, такий собі ковток приємної музики. Це - некомерційна збірка. Адже в Україні ні на різдвяній музиці, ні на музиці у стилях джаз та блюз заробити неможливо… Пісні з цього альбому ідеально слухатимуться під каву. Власники львівських кав’ярень ще у процесі запису альбому замовили у мене компакт – хочуть запропонувати своїм відвідувачам додатковий музичний сервіс.

Має "Кава-Blues" присвяту: "Цей музичний альбом ми присвячуємо рідному Львову – найчарівнішому місту, його неповторній мелодії в архітектурі, затишним кав’ярням, незабутньому кавовому шарму і, звичайно ж, всім львів’янам, які люблять і цінують своє місто". "Кава-Blues", як і попередні альбоми Павла Табакова, побачила світ завдяки меценатській підтримці генерального директора компанії "Берта" Олександра Бережанського. Запис "Кави-Blues" було здійснено на львівській студії "FONіЯ Records". А мастерінг проведено на столичній студії "Chess Records".

Першими слухачами нового альбому Павла Табакова стали відомі співаки, дизайнери, банкіри... Презентація "Кави-Blues" відбулася у готельно-ресторанному комплексі Citadel Inn у Львові. Серед гостей були співачки Олеся Киричук, Наталка Карпа, Людмила Ясінська, джазова виконавиця з Америки Брія Блессінг, скрипаль-віртуоз Олександр Божик, гурти GLAMOUR та "Шоколадка", дизайнер Уляна Барабаш, шоумен Назар Бійчук, поетеси Мар’яна Савка та Лідія Лазурко, банкір Орест Блащук... З Києва спеціально на презентацію новинки Табакова приїхали його столичні зіркові друзі – співаки ГОДО та Андрій Князь, дует сестер-близнючок "Анна-Марія", половинка дуету "Алібі" Анна Завальська. Була серед гостей і дружина Павла – Ольга, яку співак називає "музою" усіх своїх проектів.

Презентація альбому "Кава-Blues" на широку публіку відбудеться у четвер, 13 січня, у Львівській філармонії. У вечір на Старий Новий рік Павло Табаков та гурт Orchestra Vito дадуть два сольні концерти – о 17.40 та 20.11. "Це буде незабутній коктейль із джазу, блюзу та різдвяної музики", - інтригує своїх прихильників Табаков. Спеціальним гостем концертів стане співачка Олена Корнєєва. Замовлення квитків – за тел.: 247-97-07 (ціна квитків – від 50 до 200 грн.).

Фото із презентації "Кави-Blues": Андрій Куб’як.



За додатковою інформацією, коментарями, фотоматеріалами та з питань організації інтерв’ю звертайтеся:

Тел. 067-9603101 (Галина),
Email: galaguzo@ukr.net,
ICQ: 347-970-921,
www.pavlo-tabakov.com





Відредаґовано: 10.01.2011
Переглядів: 1837
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/news/702.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB