На головну сторінку

"Світові хіти" у виконанні Павла Табакова: від Паваротті - до Queen


Переможець телепроекту "Шанс" і півфіналіст шоу "Україна має талант!-2" Павло Табаков вкотре продемонстрував публіці потужність свого голосу – у три октави. Нова сольна програма "Світові хіти", яку співак презентував на одній із найпрестижніших сцен України – у Львівському національному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької, порадувала сотні меломанів – серйозним музичним матеріалом і якісним "живим" виконанням. Це був ювілейний - п’ятий - сольний виступ Павла Табакова у його рідному Львові.

З реалізацією програми "Світові хіти" здійснилася одна із мрій Табакова – виступити на сцені Львівської опери у супроводі симфонічного оркестру. Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії під диригуванням Айдара Торибаєва радо прийняв пропозицію співака. Репетирували непросту програму протягом кількох тижнів – і в день виступу п’ять десятків музикантів під майстерним диригуванням Торибаєва зазвучали на всю потужність. До слова, оркестр не ховався в оркестровій ямі, а розмістився на сцені. А до оркестрантів доєдналася група музикантів, яка працює з Табаковим.

У двох двогодинних концертах "наживо" звучали знамениті на увесь світ пісні із репертуарів Лучано Паваротті, Андреа Бочеллі, Френка Сінатри, Хосе Каррераса, Елтона Джона, Queen, а також хіти із мюзиклів "Привид опери" і Notre Dame de Paris. Голосистому Табакову однаково під силу виконувати і академічну класику, і "класику" рок-н-ролу – на рівні із легендарним Фредді Меркюрі. Недарма попурі із пісень групи Queen, які співак виконував, сівши за свій білий рояль, зірвали овації залу. Наступну композицію – ліричну Your Song з репертуару Елтона Джона – Табаков присвятив своїй дівчині, яка тут же віддячила коханому букетом троянд.

Вільно володіючи англійською та французькою, співак легко переходив із мови на мову – додавши до програми також пісні італійською і навіть іспанською. Прозвучала й одна україномовна композиція – хіт із репертуару самого Табакова "Тільки ти моя". "Це поки що не світовий хіт, але хтозна, яка доля чекає цю пісню у майбутньому", - жартував Павло.

Жартівливих моментів поважному музичному вечору додавав ведучий – знаний галицький шоумен Доцик. А вишуканості – зіркові гості концерту: переможниця телепроекту "Шанс" Олеся Киричук і його фіналістка Марія Собко, яка цьогоріч поступилася Alyosha правом представляти Україну на "Євробаченні-2010" в Осло. Обидві співачки порадували публіку своїми потужними голосами. А в дуетах із Павлом Табаковим усі виконавці розкрилися ще й як актори. Особливо при виконанні знаменитої пісні із мюзиклу Ендрю Ллойда Веббера "Привид опери": Табаков, одягнувши маску, став українським Майклом Кроуфордом, а Киричук - Сарою Брайтман.

Двох десятків світових хітів вибагливій публіці виявилося замало – присутні стоячи аплодували доти, доки Табаков і його зіркові подружки під звуки симфонічного оркестру не вийшли "на біс"!

Фото - Андрія Григораша





Відредаґовано: 07.05.2010
Переглядів: 1818
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
3. Anastasija (користувач) 23.05.2010 18:59    
Щиро рада!!! Вершин і злетів Вам!
0/0

2. Оля (гість) 15.05.2010 21:03    
Паша - ти супер! Успіху!
0/0

1. Гостя (гість) 08.05.2010 02:15    
Суперррррррррррррррррррррррр!!!
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/news/651.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB