На головну сторінку

Павло Табаков переспіває Паваротті, Сінатру, Queen… (м.Львів, 6 травня)


Співак Павло Табаков із головою і усім своїм професійним завзяттям занурився у найкращі музичні зразки світу. Його нова концертна програма так і називається – "Світові хіти". Її презентація відбудеться на сцені Львівського національного театру опери та балету ім. С. Крушельницької у четвер, 6 травня (початок – о 17.00 та 20.00).

Голосистий переможець телепроекту "Шанс" і півфіналіст шоу "Україна має талант!-2" обіцяє, що два двогодинні концерти стануть бальзамом на душу меломанам. Ще б – прозвучать хіти із репертуарів Лучано Паваротті (зокрема, знамениті неаполітанські пісні O sole mio і Torna a surriento), Андреа Бочеллі, Френка Сінатри, Хосе Каррераса, Queen, а також найвідоміші пісні із мюзиклів "Привид опери" та Notre Dame de Paris. Відтак співатиме Табаков чотирма (!) мовами: англійською, французькою, італійською та іспанською.

Супроводжуватиме виступ Павла на сцені Оперного театру академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії (головний диригент – Айдар Торибаєв). П’ять десятків (!) музикантів і їхній керівник музикуватимуть на сцені, а не так, як це відбувається традиційно - в оркестровій ямі. Доєднається до "приборкання" непростого музичного матеріалу і група музикантів, яка працює із Табаковим.

Зірковими гостями концертів Павла Табакова стануть його колеги по проекту "Шанс" - переможниця Олеся Киричук та фіналістка Маша Собко. А потужного чоловічого вокалу програмі "Світові хіти" додасть співак Godo. Кульмінацію вечора повинно стати спільне виконання знаменитої пісні Time to say good bye.

- Запросив на концерт своїх найголосистіших колег, - каже Павло Табаков. – Бо ж не кожному під силу працювати у супроводі симфонічного оркестру. Уже кілька років мріяв подарувати публіці саме таку концертну програму – відтоді, як у Львові, на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької, відбувся мій перший сольний концерт. Тоді, щоправда, працював із театральним оркестром і виконував власний репертуар. А тепер у "Світових хітах" об’єднав ту музику, яку сам люблю слухати. Сподіваюся, мої музичні смаки сподобаються і моїм прихильникам.

За додатковою інформацією, коментарями, фотоматеріалами та з питань організації інтерв’ю звертайтеся:
Тел. 067-9603101 (Галина), Email: galaguzo@ukr.net, ICQ: 347-970-921





Відредаґовано: 26.04.2010
Переглядів: 553
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
4. webmaster (модератор) 30.04.2010 19:10    
А де ж композиторів набрати, щоб написали щось нове архіякісне?..
0/0

3. campanella (член клубу) 29.04.2010 21:27    
чому вважається, що переспів світових хітів - це "бальзам на душу меломана"??? я, приміром, цього не люблю... ще коли в концерті звучить 1-2 таких твори - нехай, але УВЕСЬ концерт!!! жах!.. (за це страшенно не люблю Хор Турецького...) і на цей концерт би не пішла, навіть якби мала таку можливість... при всій моїй повазі до Табакова та його професійних якостей!
(вибачте, не могла мовчати!!!)
0/0

2. Info (гість) 29.04.2010 12:54    
Квитки - від 80 до 250 грн. Доволі демократична ціна
0/0

1. Марія (гість) 27.04.2010 21:31    
Дуже хочу попасти на концерт. Яка ціна квитків ?
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/news/645.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB