На головну сторінку

Павло Табаков презентував альбом "Ти підпалила рай"


"У рік – по альбому", - таку сміливу заяву зробив голосистий переможець телепроекту "Шанс" співак Павло Табаков на презентації свого нового компакт-диску "Ти підпалила рай". І артист "виконує план": це вже третій його альбом (наприкінці 2007-го Табаков випустив дебютну збірку "Тільки ти моя", а під завісу 2008-го – диск колядок "Різдво для двох"). "Я задоволений якістю нового альбому, - зізнається співак. - Вклав у нього багато праці. Сам виступив продюсером, тож компакт вийшов таким, яким я хотів бачити його в ідеалі – якісним за звучанням і глибоким за змістом".

Привітати Павла Табакова із виходом новинки у святково прибраний ресторан львівського "Гранд Готелю" завітали зірки шоу-бізнесу: співачки Наталка Карпа, Олена Корнєєва, Олеся Киричук, Андріана, Людмила Ясінська, дівоча група "Гламур", чоловічий октет "Орфей", шоумен Доцик… Відома поетеса Мар’яна Савка (власне, її вірш "Ти підпалила рай" і дав назву альбому Табакова) прийшла попід ручку зі своїм чоловіком – гітаристом гурту "Мертвий півень" Юрком Чопиком. Завітали на презентацію також батьки Павла. Був серед гостей і відомий львівський бізнесмен – генеральний директор компанії "Берта" Олександр Бережанський, який виступив меценатом першого тиражу нового альбому Табакова. "Таких талановитих і здібних музикантів треба підтримувати", - сказав він.

На презентації нового альбому Павло Табаков презентував публіці і свій новий ексклюзивний рояль. Білий "портативний" музичний інструмент на замовлення співака виготовив львівський майстер Олександр Патієвич. Виконавець давно мріяв про такий оригінальний рояль, який він міг би возити із собою у власному авто, їдучи на гастролі.

До збірки "Ти підпалила рай" увійшло 11 пісень – різних за стилем, та схожих за настроєм: Павло Табаков залишаться вірним своєму лірично-романтичному амплуа. Та хоча альбом вийшов песимістичним (пісні "На краю", "Самота", "Все залиши як є", "Переплетені долі", "Відлітай", "Ти підпалила рай"), співак наголошує: "Це просто збіг обставин – такі вже авторські композиіції потрапили одночасно до мого репертуару". Матеріал до збірки писався протягом трьох останніх років. Музику до трьох пісень – "Янголя", "Шоколадний шок" та "Переплетені долі" - написав сам Табаков. Дві композиції – авторства легендарного українського композитора Володимира Івасюка. Щоправда, у Табакова "Народження дня" і "Шумить пшениця як Дунай" зазвучали по-новому: перша пісня – у стилі арт-рок (на кшталт раннього Стінга), а друга – у фанковому аранжуванні. Композиція "Ти підпалила рай" взагалі зроблена у роковому стилі. Специфічна пісня "Шоколадний шок" - весела й запальна, вона уже встигла стати хітом літа-2009. Увійшла до нового альбому Табакова також одна англомовна лірична композиція - I’ll be with you. А також один дует - зі співачкою Софією Сливкою.

Презентація альбому Павла Табакова "Ти підпалила рай" на широку публіку відбудеться 13 січня 2010 року – під час двох сольних концертів співака на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької у Львові (початок – о 17.00 та 20.00). У новій концертній програмі "Переплетені долі" – нові пісні і колядки. Не обійдуться виступи Табакова без святкових сюрпризів та несподіванок.





Відредаґовано: 30.12.2009
Переглядів: 1594
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
1. Юра (член клубу) 31.12.2009 00:48    
Вітаю з творчистью від Бога Дякуйте Його в своїх піснях. Ю. Табаков вчитель музики.
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/news/591.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB