На головну сторінку
Дізнатися більше

Отже знову ІВАСЮК (м.Львів, 9.04.2009)



ППО студентів та аспірантів запрошує
9.04.2009
на вечір Володимира Івасюка
у приміщенні їдальні Львівської Академії Мистецтв (вул.Кубійовича, 38)
Початок о 17:00.

Музичні учасники:
– Наталка Криничанка
– Олександр Шевченко
– Богдан Лялька
– Богдан Курило
– Іванка Кушнірук
– Назар Солонинко
та гурти
– "ЗМІННА НАЗВА"
– "ІЛЮЗІЯ ДОТИКУ"

Вхід у вишиванці вільний.
Довідки за тел. +38063-976-17-59





Відредаґовано: 06.04.2009
Переглядів: 177
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
3. Abiturient (член клубу) 10.04.2009 12:14    
Щось редагуватися коментарі (бо забув дещо написати) не хочуть...
Повна версія моїх вражень тут - http://www.pisni.org.ua/forum.php?ntid=1094
Пишіть і Ваші!
0/0

2. Abiturient (член клубу) 10.04.2009 11:15    
Грали дві пісні з переробленими на свій лад мелодіями Івасюка ("Жовтий лист", "Нестримна течія"), одну власну пісню на вірш Івасюка "Кораблі" та пісню Адріани, присвячені Івасюку "Фотографії".
Потім знову ротація кадрів - Богдан, потім зі своєю сестрою, відео та ін.
Майже завершальне слово, вручення подаруночків виступаючим і знову ми на сцені
Виконували вже пісні, які до Івасюка відношення не мали, проте досить суттєве відношення до цьогорічних ювілейних святкувань днів нар. Шевченка і Гоголя - пісні "Не женися на багатій" та "Хмаронька", а також пісні на слова Ольжича ("Знов вітри...") та Антонича ("1-а част. Біблії")
0/0

1. Abiturient (член клубу) 10.04.2009 11:14    
Отже, трохи розповім про даний вечір

Почався із 20 хвилинним запізненням через ... зливу, яка не дала вчасно добратися і деяким музикантам, і частині слухачів.
У залі, на жаль, не було стоячих (мабуть, важко було знайти це приміщення, та й злива трохи відбила бажання топтатися калюжами туди), зато всі сидячі місця (а таких трохи та й було були зайняті слухачами різного віку. Вхід безкоштовний, на столах фрукти і солодощі

Вечір розпочав Богдан (наскільки розумію, голова проф.кому студентів) та Аня, який і був основним ведучим усього вечора.
Увімкнули на екран кілька відеосюжетів.
Я з музикантами "Змінної назви" вийшли трохи на двір зустрічати знайомих, які доходили, у той час прийшов Богдан Лялька, і як вернулися за кілька хвилин, сказали, що він вже виступив (ото Шумахер)
Наступними, якщо не помиляюся, були "Ілюзія дотику".
Поки не підключилися, для розваги публіки заспівали акапельно. Грали акустично, через що були неповним складом - Оля, Сергій, Тарас.
Грали гарно, але ...мало (лише три пісні, одна з яких була Івасюкова).
Одразу мушу зауважити, що інструменти через дощ і підвищену вологість повітря спускали стрій, отже трохи дещо виглядало лажово у всіх виконавців (особливо у Сергія і Богдана /того, що на "посиденьках з гітарою" співав "пра 30 манєт", судячи з афіші його прізвище Курило, але це моє припущення/ і в мене під кінець вечора), але тут вини музикантів аж ніякої нема.
Далі знову ведучий, фільми і знову Богдан Лялька, потім з Богданом. Які пісні співали не пригадую, але точно була "Нестримна течія".
Потім були ми - "Змінна назва". Як і завжди останні пів року неповним складом (постійно у когось таки щось не виходить з часом), але стабільною основою складу - Адріаною (вокал, скрипка), Василь (ел.бас-гітара, акустична гітара, бек-вокал), Остапом (себто мною - акуст. гітара, мандоліна, сопілка) і Романом (бонги).
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/news/475.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB