На головну сторінку

Громадянсько-мистецька акція з нагоди річниці Помаранчевої революції (м.Київ)


22 листопада 2004 року ми зібралися на Майдані Незалежності, щоб захистити наше право та наш вибір! Помаранчева революція дала нам надію! Нажаль, політики зробили все для того, щоб звести нанівець те, чого досягнув Майдан.

Незважаючи на це, ми усвідомлюємо: Майдан є визначною подією для кожного свідомого громадянина України. Нам є чим пишатися, і День Свободи – це наше свято.

Ми збиремося і відзначимо цей День українською піснею. Пісня тоді нас вела, надихала і єднала, як ніколи.

Якщо ти хочеш зустрітися з однодумцями,- збираємося 22 листопада о 18.30 на вулиці Банковій біля Спілки письменників України на громадянсько-мистецьку акцію. Нагадаємо нашому Президентові, який народ довірив йому владу.

Ми віримо в УКРАЇНУ!

З повагою, Об’єднання груп української молоді “Молодіжне крило” Організації українських націоналістів та Всеукраїнського жіночого товариства імені О.Теліги.





Відредаґовано: 27.11.2006
Переглядів: 457
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
5. DaBaG ::Чугайстр (член клубу) 22.11.2006 22:47    
Прошу організаторів акції або всіх учасників організації "“Молодіжне крило” Організації українських націоналістів" приєднатися до обговорення зустрічі тут:
http://www.pisni.org.ua/forum.php?ntid=334
так буде легше домовитись
0/0

4. DaBaG ::Чугайстр (член клубу) 22.11.2006 22:44    
(далі для тих в кого є час та/або натхнення

Був тут, був на майдані. Мабуть офтоп але хочу полаятися (де якщо не тут ) Таке враження, що сьогодні там зібралися люди, що займаються політикою, а слово політика тепер для мене значить - чесати язик. Я розумію, що не знаю чим саме займаються ці люди, але коли при мені представники однієї організації підішли до іншої тому, що був однаковий прапор і серед розмови запропонували з'єднатися і не змогли цього зробити того що одна організація підримує якогось там депутата який за щось там голосував а ішна ні... Лаявся б матом. Вже лаюся тільки не друкую. Все життя так! Чого негатив? Ви підіть і зробіть так щоб людина з однієї партії замішала цемент, а з іншої поклала одну з цеглин якогось дитячого будинку. Складно!!!??? @#$% Які депутати!!!??? ДЕ!!?? !@&^%$# Все життя так! Поки серед наших будуть такі люди, а всі інші їх братимуть у приклад - будем співати "ще не вмерла" і "боротися" ... вічна боротьба.... !@%&^ Одні мати... Лідери, організації... ВИГАДАНИЙ СВІТ, ВИГАДАНІ ПРАВИЛА, ВИГАДАНА ГРА! Їжа, старенькі бабусі, гроші які КОЖНА людина у тій чи інші кількості віддає САМА НЕ ЗНАЄ КУДИ, молидики у районах які вживають ненормативну лексику і застосовують фізичну силу до перехожих, бібліотеки з непереведенною технічною літературою, сільські школи в яких діти недорозвивають тільки тому що вони сільські, відходи які отруюють повітря воду і землю, через що у на псуються зуби, з'являється рак, а діти народжують інвалідами - )Р(=)Е(=)А(=)Л(=)Ь(=)Н(=)И(=)Й( )С(=)В(=)І(=)Т(!!! @#$%^& ^%$# @#$%#

Найцікавіше що цим постом я просто компенсував (відгукнуся) від того часу що я пробув сьогодні на майдані. Цього ніхто не почує і не побачить. Ще довго. І люди такі ж як я чи у іншій мірі затяті будуть кричати про це, будуть сподіватися.
0/0

3. Перехожий (гість) 22.11.2006 13:13    
Паданкі висшєй мєри, бл...!
Якого хєра обсирати свого Президента? Кожне слово проти нього - це слово за Янучара. І не треба повторювати дурниці, що це він нас зрадив. Як не міг би він вигти виборів без нас - так і не може здійснювати реформи далі без нас.
Наша відмова від Ющенка - це відмова від демократії.
0/0

2. DaBaG ::Чугайстр (член клубу) 22.11.2006 06:20    

"ні провокаціям!" "ні провокаціям!"
0/0

1. Ющенко Виктор (гість) 21.11.2006 20:30    
Пішли ви геть від сюди! Я сам прийшов до влади і не хочу, любі друзі, щоб ви тут посеред Києва лайно розливали, бандюки ви та сволота помаранчова, я вас усих ненавижу, у мене кращий друг - Ренат Ахметов та Джордж Буш!!! Я ось збираюсь краще новий рік зустріти в Нью йорку, а не на вашому майдані серед бомжів та козлів! Флаг вам у руки, подонки! Ваш президент Ющенко ( а увесь базар залиште при собі, а то газ перекрию)!
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/news/188.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB