На головну сторінку

Вечір української патріотичної пісні у Львові, 4.11.2006


4 листопада (субота) 2006 року у Львові відбудеться “Вечір української патріотичної пісні”, присвячений Українським Січовим Стрільцям, листопадовим подіям в історії України та пов’язаним з ними постатям.

Вечір заплановано у форматі "пісенної ватри": спільне співання українських пісень та спілкування навколо символічної ватри зі свічок у дружній атмосфері. Звучатимуть пісні під гітару чи інші живі інструменти.

Після закінчення офіційної (музичної) частини вечора буде можливість поспілкуватися у невимушеній атмосфері, почастувати співрозмовників солодощами, безалкогольними напоями (для цього можна приносити солодощі, безалкогольні напої тощо).

Місце проведення: м. Львів, вул. Пекарська, 13, Молодіжний християнський центр "Українська молодь Христові" (вхід із двору).

Початок о 19:00. Тривалість вечора: від 60 до 120 хв. Вхід вільний. Просимо кожного принести свічку для спільної символічної ватри.

---

Організатор: Молодіжний Націоналістичний Конгрес у Львові

Співоганізатори: Молодіжна християнська організація "Українська молодь Христові, "Клуб шанувальників української пісні" (КШУП) у Львові (інтернет-проект "Українські пісні" www.pisni.org.ua).

Довідки за телефоном: 80979450005

---

Питання та пропозиції стосовно даного заходу просимо також залишати у коментарях на цій сторінці або надсилати на e-mail, що є на сторінці http://www.pisni.org.ua/users/13.html.

---

До теми вечора варто почитати: "...На вечірньому засіданні УГВС 31 жовтня 1918 р. було вирішено взяти владу у Львові збройним шляхом... В ніч з 31 жовтня на 1 листопада 1918 р. частини Українських Січових Стрільців, очолювані сотником Дмитром Вітовським, зайняли всі найважливіші урядові установи у місті... До ранку були зайняті всі стратегічно важливі об'єкти міста..." Детальніше->>





Відредаґовано: 02.11.2006
Переглядів: 791
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
1. bohdanko (модератор) 06.11.2006 10:58    
Вечір відбувся. Цікаво було б почитати й відгуки учасників вечора (усіх, хто співав разом з нами чи просто слухав). Свої відгуки залишайте на сторінці http://www.pisni.org.ua/forum.php?ntid=551

Ваші відгуки та конструктивні зауваження й пропозиції допоможуть наступні вечори робити кращими й цікавішими :}
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/news/184.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB