На головну сторінку

Як додати новину на сайт "Українські пісні"?

(Детальна інструкція)

На сайті можна і треба розміщати повідомлення про різноманітні музичні події концерти, вечірки, тощо. виступи, фестивалі. Необхідною умовою розміщення є, хоча б часткова, україномовність заходу.

Проект "Українські пісні" (біля 7000 унікальних відвідувачів і 50000 переглядів сторінок щодня) - один із провідних сайтів, присвячених українській музиці. Продовжувати розміщати свої анонси лише на "стандартних", "загальновідомих" сайтах з відвідуваністю у 5-10 разів меншою лише тому що "я завжди так робив" чи "усі так роблять", а чи розмістити анонс у нас - Ваш вибір...

Для розміщення події треба виконати кілька простих дій

1. Взяти Вашу афішу та прес-реліз та глянути на список сайтів - інформаційних спонсорів. Якщо ви не вказуєте жодних сайтів - інформаційних спонсорів - переходьте відразу до пункту 3.

2. Завантажити логотип нашого сайту тут і розмістити його на афіші, а також додати сайт "Українські пісні" www.pisni.org.ua до списку інформаційних партнерів у прес-релізі. Розмір логотипа на афіші має узгоджуватися з розміром логотипів інших інтернет-партнерів.

3. Надіслати текстову інформацію про захід та, якщо є, афішу електронною поштою на адресу webmaster@pisni.org.ua. Текстовий опис є необхідним, "просто афіші" не розміщаються. Текстова частина має бути написана українською мовою, і містити хоча б основні дані про подію (час, місце, виконавці, формат, тощо).

4. Для розміщення інформації потрібно, як правило, 1-2 дні (вихідні та святкові не враховуютьтся). Тому переконливе прохання надсилати інформацію у межах 30-7 днів до самої події.

5. Для великих, значних подій за окремою домовленістю можливий також обмін банерною рекламою.

Питання та відповіді:

1. Чому все так складно?
Незабаром інформацію про події можна буде розміщати власноручно безпосередньо на сайті. Розробка відповідного програмного коду вже ведеться. Так чи інакше, мінімальні зусилля на 5 хвилин для розміщення повідомлення Вам таки доведеться докласти - само собою все не зробиться.

2. Тут розміщають тільки концерти з народними піснями наших прабабусь, чи нормальний сучасний музон теж?
Наш сайт НЕ обмежений жодними стилями чи напрямками. Основне - українська мова і хоча б мінімальна мистецька цінність. Вєрка Сєрдючка не проходить.

3. Я любитель розміщати у вас афіші, але не розміщаю вашого логотипа. Що мені за то буде?
У подальшому, ми не будемо з вами співпрацювати.

   Примітки:
{nocomments}

Статтю додано:  31.05.2010
Відредаґовано:
Переглядів: 9698

  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/articles/284.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB