На головну сторінку

У ритмах "Різдва для двох" на сцені Львівської опери Павло Табаков дебютував як гітарист


...І "заробив" для неповносправних дітей із "Джерела" 2500 гривень


Послухати й побачити нову концертну програму "Різдво для двох" від співака Павла Табакова у Львівському національному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької зібралося стільки люду, що забракло не лише місць, а й приставних стільців. Тож найпалкіші шанувальники творчості переможця телепроекту "Шанс" протягом двогодинного шоу... стояли.

Табаков, не зраджуючи власному амплуа, потішив меломанів якісним музичним продуктом – "наживо". Із самого старту концерту Павло здивував публіку, вперше взявшись на професійній сцені за гітару. А за час шоу грав також на тамбурині і, звісно, своєму улюбленому інструменті – клавішних. "Компанію" співакові на сцені складали група музикантів, шоу-балет "Мадрін" і вихованці клубу бального танцю "Стиль".

Перша частина концерту складалася із колядок, які увійшли в новий альбом Павла Табакова "Різдво для двох", презентований наприкінці минулого року. Широка палітра музичних стилів: від поп-року та world music – до госпелу (американська духовна музика), - у яких аранжовані різдвяні пісні, дає змогу по-новому сприймати не лише авторські, а й традиційні колядки "Добрий вечір тобі, пане господарю", "Бог ся рождає", "Щедрий вечір".

Згодом почалися сюрпризи. Несподівано Табаков заколядував дуетом "Небо і земля" із... ведучим вечора – гумористом Доциком. А залишившись на сцені "сольно", Доцик провів аукціон. На торги виставили двійко ексклюзивних лялькових янголят роботи знаної львівської лялькарки-дизайнера Інни Івасюк, які прикрасили обкладинку альбому "Різдво для двох". Стартували із символічних 40 грн., а закінчився аукціон сумою... 2500 грн. За таку кругленьку суму ангелів придбав із молотка львівський програміст Олексій. Виручені із аукціону гроші підуть на благодійність – Павло вирішив передати їх у реабілітаційний центр "Джерело", який опікується дітьми із особливими потребами.

Наступним сюрпризом шоу стали колядки у виконанні чоловічого октету "Орфей" – із цими вісьмома парубками Табаков за сім років співпраці об’їздив пів-Європи. На зміну різдвяному настрою прийшов поп-роковий. Друге відділення концерту складалося із попурі на легендарні пісні Queen та Володимира Івасюка, а також хітів із репертуару Павла Табакова – "Янголя" та "Тільки ти моя". Відбулася й прем’єра романтичної пісні "На самоті". А під завісу концерту прозвучала одна із найпотужніших колядок із альбому "Різдво для двох" - "Колискова": "...Він Спас, Він спить, не знаючи тривог, / А в небі тихо-тихо плаче Бог...". Зал аплодував Табакову і його команді стоячи – хвилин із п’ять...

За додатковою інформацією, коментарями, фотоматеріалами та з питань організації інтерв’ю звертайтеся:
Тел. 8-067-9603101 (Галина), Email: galaguzo@ukr.net, ICQ: 347-970-921,
www.pavlotabakov.com





Статтю ввів: bohdanko  23.01.2009
Відредаґовано:
Переглядів: 1002
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]
2. гість (гість) 29.09.2009 11:57    
я там була! це було круто! таке шоу! балет був прикраса! Павло ти молодець твоя команда постаралась на славу!
0/0

1. Галина (гість) 02.05.2009 22:59    
Корцурт дуже класний але пісні альбому 2007р гурту "МЕНЕСТРЕЛІ"....
0/0



  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/articles/236.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB