На головну сторінку

Графіку ілюструвала "Вишнева гора"

(Репортаж із Рівного)


Цього понеділка (18.02.2008) у Рівненській Арт-кав’ярні "Сальвадор Далі" відкрилися зразу дві виставки: у фотогалереї – художнє фото італійського фотохудожника Валеріо Періні, а у залі ка’ярні – графіка молодої рівненської художниці Світлани Власової. Тож, як і зазвичай, було на відкритті виставок людно й гамірно. Шанувальників художнього та фотографічного мистецтва зібралось чимало.

Відкриття виставки Світлани Власової вийшло за межі узвичаєних презентацій персональних виставок. Окрім традиційних виступів, що представляли художницю і її творчість, як усна ілюстрація до графічних робіт звучало поетичне слово (вірші І.Франка та М.Вінграновського) у виконанні Людмили Марчук та пісні Наталки Дяченко у виконанні вокального гурту театру етно-естрадної пісні "Вишнева гора". Презентація графічних робіт на тему "Чоловік у стилі ню" породила масу вражень, думок, які у невимушеній атмосфері творчої зустрічі одразу ж і висловлювалися. Тут зібралося коло друзів, колег та однодумців, об’єднаних проектом ТОВАРИСТВА "ВИШНЕВА ГОРА" "Вишневий пиріг". (Художниця Світлана Власова є дизайнером одягу для театру етно-естрадної пісні "Вишнева гора".)

Відрадно, що у Рівному вже прийшли до того, що поруч із маститими вітчизняними та іноземними майстрами олівця, пензля й об’єктива мають змогу продемонструвати свою творчість ті молоді художники, у яких найвищі вершини іще попереду.


Статтю ввів: Anrzej  01.03.2008
Відредаґовано:
Переглядів: 868
  Коментарі     ПРАВИЛА!     ДЕ СКАЧАТИ mp3 ?!
[cховати]


  Адреса цієї сторінки: https://www.pisni.org.ua/articles/180.html

 ВХІД
Е-мейл: 
Пароль: 
  Забули пароль?
  
  ПІДПИШІТЬСЯ! ГРУПИ У СОЦМЕРЕЖАХ
FB